Uninstaller

HiBit Uninstaller 3.2.10

A HiBit Uninstaller egy hatékony, több hasznos funkciót is tartalmazó programeltávolító szoftver. Az alábbi Free alkalmazás a szóban forgó feladaton kívül egyéb hasznos lehetőségeket is biztosít. Tartalmaz Process Manager, indítópult kezelőt, illetve helyi menü szerkesztőt, Registry, böngésző, Windows tisztítót, vagyis karbantartó kiegészítőt.

Az ingyenes programmal egyszerűen, hatékonyan, több módszerrel tudod azokat a szoftvereket eltávolítani a számítógépedről, amiket már nem használsz. A HiBit Uninstaller több mint egy hagyományos programeltávolító, mivel egyéb igen hasznosnak tekinthető Windows konfiguráló eszközt is tartalmaz. Ha nem szeretnéd telepíteni a HiBit Uninstaller hordozható változatban is elérhető.

A HiBit Uninstaller letöltése után, azt csak telepíteni kell. Az indulását követően maradéktalanul listáz ki minden olyan alkalmazást amit korábban telepítettél, ezeket több módszerrel is el tudja távolítani, így az unnistallálás után nem marad vissza fájlmaradvány.

HiBit Uninstaller: Extra opciók, konfigurálási lehetőségek

A szoftver a programeltávolítási feladatokon kívül néhány Windows konfigurációs eszközt is biztosít, áttekinthetőek az automatikusan induló folyamatok, az azok listája szerkeszthető. A HiBit Uninstaller nevű alkalmazással tájékozódni tudsz a háttérben futó folyamatokról, itt az általános információk biztosításán kívül nem csak hogy leállíthatóak, hanem akár módosítható a hozzájuk tartozó prioritás érték.

A HiBit Uninstaller nevű programeltávolítóval a Helyi menü szolgáltatáshoz is hozzáférhetsz a szükséges szerkesztési lehetőségek biztosítása mellett. Karbantartáskor tisztítható a regisztrációs adatbázis, a böngészők, illetve a Windows átmeneti munkafolyamat előzményei.

Uninstallálási feladatokra használhatod még az ingyenes Bulk Crap Uninstaller, a GeekUninstaller, illetve a prémium kategóriás Total Uninstall nevű alkalmazást. Ezeket a hasonló szoftvereket is eredménnyel lehet használni régi, már nem használt alkalmazások törléséhez ahol azonnal eltávolíthatóak a hozzájuk tartozó fájl maradványok.

A HiBit Uninstaller egy ingyenes programeltávolító alkalmazás, ami tartalmaz még Registry tisztítót, böngésző optimalizálót, Startup Managert, Process kezelőt, helyi menü konfigurálót. El lehet vele távolítani minden már fölösleges szoftvert, illetve akár jobb teljesítményt lehet kihozni a számítógépből az említett karbantartással. 

Tuningold meg a Windowst, távolíts el alkalmazásokat a HiBit Uninstaller segítségével

HiBit Uninstaller

HiBit Uninstaller Összefoglaló:

 • Programeltávolító alkalmazás
 • hordozható változatban is beszerezhető
 • Startup Manager
 • Process kezelő funkció
 • Registry tisztító
 • Böngésző tisztító
 • Helyi menü szerkesztő
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal
HiBit Uninstaller letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
HiBit Uninstaller
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HiBit Uninstaller Portable 3.2.102024-04-09 HiBit Uninstaller Portable 3.2.10 (0)
  A HiBit Uninstaller Portable egy rendkívül hatékony, speciális funkciókkal biztosított telepítést nem igénylő programeltávolító […]
 • HDCleaner Portable 2.0692024-04-08 HDCleaner Portable 2.069 (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • TweakPower Portable 2.0532024-04-15 TweakPower Portable 2.053 (1)
  A TweakPower Portable egy univerzális karbantartó szoftver, ami Windows optimalizáló funkciót is biztosít. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • HiBit System Information Portable 2.1.202024-01-19 HiBit System Information Portable 2.1.20 (0)
  A HiBit System Information Portable egy telepítés nélkül használható hardver, illetve szoftver rendszer adatok megtekintéséhez […]
 • Revo Uninstaller Portable 2.4.52023-06-06 Revo Uninstaller Portable 2.4.5 (0)
  A Revo Uninstaller Portable egy igen népszerű programeltávolító szoftver, ami több igen hasznos Toolst is biztosít. A program […]

Szólj hozzá