Total Uninstall 7.1.0

A Total Uninstall telepített alkalmazásaid végleges, illetve akár csoportos eltávolítására használható Prémium szoftver.  Telepítésfelügyelet szolgáltatásával (monitorozó) az első pillanattól nyomon követhetőek alkalmazásaid. A futtatása előtt létrehoz egy rendszer visszaállítási pontot így minimalizálható az esetleges fellépő hiba. Magyar nyelv.

Minden telepített szoftver tartalmaz eltávolító szolgáltatást, ezek sokszor nem a legoptimálisabb munkát végzik, mivel mappákat, registry bejegyzéseket és egyéb fájl maradványokat hagynak maguk után ami akár a későbbiekben problémák forrásává válhat. Ez a remek prémium szoftver, a Total Uninstall segít ezt elkerülni, képes még a kiszemelt alkalmazás installálása előtt monitorozva figyelemmel kísérni, hogy milyen összetevők tartoznak hozzá így azok törlésekor sokkal tökéletesebb munkát tud produkálni.

Hozzáadja magát a jobb egérgombos funkcióhoz amivel kiválasztható az átmeneti használatra szánt program még az installálása előtt. Vele sokkal tisztább és kevesebb hibát produkáló Windowst kapsz. A Total Uninstall használatáról korábban írtunk.

Eredményes programeltávolító alkalmazás a Total Uninstall

A Total Uninstall egyéb képességeit gazdagítja hogy létre tud hozni rendszer visszaállítási pontot is ami az előreláthatólag véletlenül fellépő problémák orvosolására vethető be. Ha pedig le akarod rövidíteni a Windows betöltődését, azt az indítópult elemeinek az áttekintésével lehet kezdeményezni.

Ha a funkcióit tekintjük, hasonló képességek és felépítés jellemzi akárcsak a Revo Uninstaller prémium változatát, belőle free változat is elérhető ami szerényebb képességeket nyújt.  Ha rengeteg szoftver kötegelt eltávolítására kényszerülsz, akkor sem kell kétségbe esned, hisz ezt is támogatja, csak ki kell jelölni azokat, a többi már az ő feladata. A Total Uninstall fejlett keresőjével olyan visszamaradt fájl maradványok is hamar megtalálhatóak, ami hagyományos módon nem lenne lehetséges. A Total Uninstall szoftverek végleges eltávolításához az egyik legegyszerűbb megoldást biztosítja.

Mivel az alkalmazás fizetős ajánlani szeretnénk egy ingyenes alternatívát a ZSoft Uninstaller személyében, ami az egyszerű kinézet ellenére mindenképp megér egy próbát.

A Total Uninstall egy igazán remek programeltávolító szoftver, amivel akár a szoftverek által visszahagyott fájlmaradványokat is el tudod távolítani. Rengeteg speciális beállítással rendelkezik, tartalmaz egy kereső funkciót.

Total Uninstall

Total Uninstall Összefoglaló:

 • program eltávolító alkalmazás
 • monitorozó funkció
 • csoportosan végrehajtható munkafolyamatok
 • rendszer visszaállítási pont létrehozása egyetlen kattintással
 • jobb egérgombos közvetlen elérés
 • fejlett keresési lehetőség
 • egyszerű használat
 • Magyar nyelv
 • próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.martau.com/document/total-uninstall.php

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Total Uninstall
Platform
Windows / XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Revo Uninstaller Pro 4.5.02021-10-04 Revo Uninstaller Pro 4.5.0 (0)
  A Revo Uninstaller Pro egy fejlett programeltávolító szoftver, amivel nyom nélkül távolíthatod el a fölösleges szoftvereidet. A […]
 • Smarty Uninstaller 4.10.02021-08-31 Smarty Uninstaller 4.10.0 (0)
  A Smarty Uninstaller egy fejlett programeltávolító segédlet, amivel nyom nélkül szabadulhatsz meg a már fölöslegessé vált […]
 • Uninstall Tool 3.5.92019-09-05 Uninstall Tool 3.5.9 (0)
  Az Uninstall Tool alkalmazások végleges eltávolítására alkalmas szoftver. Fájlmonitorozó funkciót is nyújt ami telepítésfelügyeleti […]
 • Menu Uninstaller Pro 2.0.0.02014-10-01 Menu Uninstaller Pro 2.0.0.0 (0)
  A Menu Uninstaller Pro egy csoportos programeltávolító szoftver amivel könnyedén törölni tudod a régi használaton kívül eső […]
 • Privacy Eraser Free 5.18.0.40962021-12-01 Privacy Eraser Free 5.18.0.4096 (0)
  A Privacy Eraser Free egy igazán sokoldalú rendszerpucoló program, ami speciális eszközökkel van ellátva karbantartáshoz. Pucolja a […]