Uninstallr 1.1

Az Uninstallr egy egyedi motorral futtatható ingyenes programeltávolító amivel az uninstallált szoftverek fájlmaradványait is törölhetjük. Akár szűrő funkcióval jeleníthetőek meg a programjaink, kötegelten törölhetőek, Magyar nyelvű. A szoftvereket akár monitorozni is tudjuk, az azok mappáit, illetve beállításjegyékeit telepítésfelügyeleti szolgáltatással távolíthatjuk el.

A nem használt szoftverek eltávolítása után fájlok, illetve rendszerleíró bejegyzések maradhatnak vissza amik a számítógép erőforrását ronthatják. Az uninstallálási feladatokban a fájlmaradványokat is eltávolíthatjuk, teljesítményt szabadíthatunk fel, a szoftver teljesen át tudja a számítógépet vizsgálni. Az Uninstallr programok csoportos törléséhez megfelelő amivel akár a makacs szoftverek is unistallálhatóak.

Az Uninstallr letöltése, az installálása, a futtatása után meg tudja a számítógépen elérhető szoftvereket keresni, az adatokat is megjeleníteni amivel akár Windows Store Appokat is uninstallálhatunk. Az Uninstallr hordozható kiadásban is beszerezhető.

A szoftverrel a 10 MB-nál kisebb, a legutóbbi 7 napban installált programok egy szűrő listához adhatóak.

Programok Registry, illetve fájlmaradványainak a törléséhez is megfelelő a Uninstallr

A szoftverrel a fájlok, illetve a Registry értékek is felkutathatóak. Automatikusan érzékelni tudja a számítógépre installált szoftverek által hozzáadott fájlokat a telepítésfelügyeleti szolgáltatásával.

A csoportos programeltávolító az installált programok adatait is meg tudja jeleníteniamivel az információkat TXT dokumentumként tudjuk exportálni. Konfigurálhatjuk, hogy az elindult programokat az uninstallálásakor automatikusan leállítsa. A már régi szoftvereink eltávolítási feladata után újraindíthatjuk a számítógépet. A szoftverlista oszlopjellemzőit, méretét, illetve helyzetét is el tudjuk menteni.

Szoftverek akár rejtett, visszamaradt fájlmaradványainak a törléséhez a Revo Unistaller, a számítógépre installált alkalmazások uninstallálásához, az információi megtekintéséhez a Myuninstaller hatékony.

Az Uninstallr egy Windows 11 operációs rendszeren is futtatható ingyenes programeltávolító szoftver amivel egy TXT irodai fájlként eltárolható jelentést is létrehozhatunk, akár telepítésfelügyeleti szolgáltatással csoportosan tudunk programokat eltávolítani. Egy előre konfigurált listán tudjuk az alkalmazásainkat megjeleníteni.

Uninstallr

Uninstallr Összefoglaló:

 • szoftver eltávolító
 • Windows Appok unistallálásához
 • hordozható kiadásban is beszerezhető
 • az installált programok listáját el tudjuk tárolni
 • program fájlmaradványokat is felkutathatunk
 • szűrő funkció
 • szoftverek csoportos törlési feladataihoz
 • telepítés felügyeleti szolgáltatás
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://uninstalr.com/
Uninstallr letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Uninstallr
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Uninstallr Portable 1.12023-09-21 Uninstallr Portable 1.1 (0)
  Az Uninstallr Portable már nem kellő programok uninstallálásához futtatható amivel a szoftvereket le is állíthatjuk, csoportosan […]
 • Total Uninstall 7.5.02023-07-09 Total Uninstall 7.5.0 (0)
  A Total Uninstall telepített alkalmazásaid végleges, illetve akár csoportos eltávolítására használható Prémium szoftver. […]
 • Magoshare Uninstaller Free 2.92022-10-08 Magoshare Uninstaller Free 2.9 (0)
  A Magoshare Uninstaller Free egy modern grafikai felhasználói felülettel beszerezhető programeltávolító amivel a fölösleges […]
 • dUninstaller 3.82022-01-26 dUninstaller 3.8 (0)
  A dUninstaller egy telepítés nélkül futtatható univerzális programeltávolító szoftver amivel akár a Windows Appok is […]
 • Revo Uninstaller Pro 5.2.22023-12-04 Revo Uninstaller Pro 5.2.2 (0)
  A Revo Uninstaller Pro egy fejlett programeltávolító szoftver, amivel nyom nélkül távolíthatod el a fölösleges szoftvereidet. A […]