Soft Organizer 9.1.1

A Soft Organizer egy hatékonyan futtatható uninstaller, vagyis programeltávolító alkalmazás, amivel nyom nélkül lehet eltávolítani a már régi, fölöslegessé vált szoftvereket. Azok után takarítani is tud. Szolgáltat egy úgynevezett telepítés felügyeleti szolgáltatást is.

Néhány szoftver eltávolítása nem is olyan egyszerű, vagy egyszerűen az alkalmazás nem tartalmaz Standard eltávolítási segédet, vagy csak egyszerűen a folyamat végrehajtása után rengeteg szemetet hagy maga után, amik az évek folyamán jelentős helyet tudnak elfoglalni. Ezek elkerülésére szemetelés nélkül távolíthatod el a már megunt programjaidat a Soft Organizer segítségével, ami mindamellett hogy az egyszerűségre koncentrál, az alaposság is mint jellemzőjének tekinthető.

Ezen funkció külön elérhető a fejlesztő karbantartójában, a Reg Organizer-ben, de ha csak uninstalálásra keresel célszoftvert, akkor itt a különálló változata.

A Soft Organizer gyorsan használatba vehető a néhány kattintásból álló installálást követően, ahol a kezelőfelületén felsorol minden korábban a Windows-hoz hozzáadott szoftvert. Szükség esetén néhány alapvető információt is szolgáltat azokról, mikor volt telepítve, a hivatalos oldal, a hozzá tartozó fájlok mennyisége, illetve a registry bejegyzések száma.

Telepítés felügyelettel hatékony szoftver a Soft Organizer

A Soft Organizer néhány kattintást kíván csak a szoftverek eltávolításának a kezdeményezéséhez, itt a feladat végeztével fel tudja kutatni azokat a fájlokat, amik azok visszahagytak maguk után, természetesen azokat is tudja törölni, így külön karbantartóra sincs szükség.

A Soft Organizer amiben még többet nyújt az ingyenes megfelelőitől, hogy tartalmaz egy telepítés felügyeleti szolgáltatást, ami abban lehet hasznos, hogy ha vele telepítesz egy programot, azt később sokkal hatékonyabban, nyom nélkül lehet majd törölni a rendszerből. A Soft Organizer kezelőfelülete meglepően egyszerű, áttekinthető, néhány fontosabb beállítási lehetőség található csak rajta.

Hasonló telepítés felügyeleti szolgáltatást biztosít még a Revo Uninstaller Pro ami a lehetőségeit tekintve közel azonos tulajdonságokkal bír, ingyenes alternatívájaként használhatod a GeekUninstaller-t.

A Soft Organizer egy alapos programeltávolító szoftver, ami képes a feladat végrehajtása után visszamaradt fájlok után is kutatni, így tisztábban, megbízhatóbban használhatod a számítógépedet.

Soft Organizer

Soft Organizer összefoglaló:

 • Programeltávolító alkalmazás
 • telepítésfelügyeleti szolgáltatás
 • minimális beállítást igényel
 • egyszerű használat
 • alapvető információk megjelenítése
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.chemtable.com/soft-organizer.htm

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Soft Organizer
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
19,00 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Autorun Organizer 5.122021-10-26 Autorun Organizer 5.12 (0)
  Az Autorun Organizer segítségével konfigurálhatóvá válnak az automatikusan induló programok listája. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Total Uninstall 7.1.02021-10-23 Total Uninstall 7.1.0 (0)
  A Total Uninstall telepített alkalmazásaid végleges, illetve akár csoportos eltávolítására használható Prémium szoftver. […]
 • Reg Organizer 8.802021-10-23 Reg Organizer 8.80 (0)
  A Reg Organizer egy igazán sokrétűnek tekinthető karbantartó szoftver, amivel gyorsítani lehet a Windows működését. Többek között […]
 • Reg Organizer Portable 8.802021-10-23 Reg Organizer Portable 8.80 (0)
  A Reg Organizer Portable egy telepítés nélkül használható univerzális karbantartó szoftver, ami Magyar nyelven is tud. Az alkalmazás […]
 • Revo Uninstaller Pro 4.5.02021-10-04 Revo Uninstaller Pro 4.5.0 (0)
  A Revo Uninstaller Pro egy fejlett programeltávolító szoftver, amivel nyom nélkül távolíthatod el a fölösleges szoftvereidet. A […]