Shredder Program - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Shredder

 • Az Alternate File Shredder egy speciális végleges fájltörlő szoftver, amivel a számodra bizalmas adatokkal bíró fájlokat tudod úgy megsemmisíteni, hogy azt később semmilyen módszerrel nem lehet visszaállítani. Az alábbi Free alkalmazást rendkívül egyszerű használni, így kifejezetten kezdőknek ajánlott.

  Alternate File Shredder 2.090

  Az Alternate File Shredder egy speciális végleges fájltörlő szoftver, amivel a számodra bizalmas adatokkal bíró fájlokat tudod úgy megsemmisíteni, hogy azt később semmilyen módszerrel nem lehet visszaállítani. Az alábbi Free alkalmazást rendkívül egyszerű használni, így kifejezetten kezdőknek ajánlott.

  olvasd tovább...

 • A FolderShredder egy telepítést egyáltalán nem igénylő fájlok, mappák végleges törlésére alkalmas szoftver, amivel visszaállíthatatlan formában tudod törölni azokat a tartalmakat, amik rád nézve bizalmas jellegű információkat tartalmaznak. Az alábbi Free alkalmazás kifejezetten az egyszerűséget tartja szem előtt.

  FolderShredder 1.0

  A FolderShredder egy telepítést egyáltalán nem igénylő fájlok, mappák végleges törlésére alkalmas szoftver, amivel visszaállíthatatlan formában tudod törölni azokat a tartalmakat, amik rád nézve bizalmas jellegű információkat tartalmaznak. Az alábbi Free alkalmazás kifejezetten az egyszerűséget tartja szem előtt.

  olvasd tovább...

 • Az SSuite File Shredder egy speciális segédprogram, amivel néhány egyszerű lépésben tudod törölni visszaállíthatatlan formában azokat a fájlokat, amik érzékeny információval bírnak. Nem kell telepíteni, Free alkalmazás formájában áll rendelkezésre.

  SSuite File Shredder 2.2

  Az SSuite File Shredder egy speciális segédprogram, amivel néhány egyszerű lépésben tudod törölni visszaállíthatatlan formában azokat a fájlokat, amik érzékeny információval bírnak. Nem kell telepíteni, Free alkalmazás formájában áll rendelkezésre.

  olvasd tovább...

 • A File Folder Shredder egy nagyon egyszerűen használható végleges fájltörlő program. A futtatása során maga a felhasználó döntheti el hogy milyen metódust választ, itt felfedezhető a DOD, illetve a Gutmann eljárás is. Természetesen Free alkalmazás. Fájlokhoz, vagy akár teljes mappák tartalmához is ideális.

  File Folder Shredder 1.1

  A File Folder Shredder egy nagyon egyszerűen használható végleges fájltörlő program. A futtatása során maga a felhasználó döntheti el hogy milyen metódust választ, itt felfedezhető a DOD, illetve a Gutmann eljárás is. Természetesen Free alkalmazás. Fájlokhoz, vagy akár teljes mappák tartalmához is ideális.

  olvasd tovább...

 • A KORO File Shredder egy végleges fájltörlő program amivel visszaállíthatatlanul szabadulhatsz meg bizalmas tartalmaidtól. Támogatja a Gutmann, DoD, Zero algoritmusokat. Free alkalmazás.

  KORO File Shredder 4.2.3.0

  A KORO File Shredder egy végleges fájltörlő program amivel visszaállíthatatlanul szabadulhatsz meg bizalmas tartalmaidtól. Támogatja a Gutmann, DoD, Zero algoritmusokat. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...