Törölt adat

HDShredder 7.0.0

A HDShredder egy biztonságos, alapos fájl törlő szoftver amivel visszaállíthatatlanul törölhetőek azok a fájlok amikre nincs szükség. A szoftver plusz funkciói közzé tartozik a teljes HDD támogatás, illetve hogy Bootolható adathordozót is létre lehet hozni vele a teljesebb eredmény érdekében. Free alkalmazás.

Privát, bizalmas tartalmak végleges törlésére használható professzionális végleges fájl megsemmisítő szoftver amivel visszaállíthatatlanul távolíthatóak el azok. A HDShredder néhány különleges funkcióval is rendelkezik, hogy széles körűbben tudjuk felhasználni.

A HDShredder letöltése után a szoftver installálása szükséges. Ezután több lehetőség is rendelkezésre áll, hogy azokat a munkafolyamatokat rá lehessen bízni amire kitalálták.

A hagyományos merevlemez biztonságos formázás, a meglévő tartalmak megtekintése haladó nézetmódban, illetve egy diagnosztikai eszköz is rendelkezésre áll amivel sebesség teszteket lehet elvégezni. Ha esetleg módosítanád a Windows indítási jellemzőit azt is meg lehet tenni. Arra érdemes odafigyelni, hogy a szoftver nem megfelelő használata adatvesztést eredményezhet, így kellő odafigyelésre, illetve némi informálódásra van szükség.

Végleges fájl megsemmisítő program a HDShredder

A HDShredder egy különleges módszert biztosít, hogy biztonságosan, visszaállíthatatlan formában lehessenek eltávolíthatóak azok a fájlok amikre nincs szükség, esetleg meg szeretnénk akadályozni, hogy azokat később valamilyen helyreállító programmal vissza lehessen szerezni. Kevés erőforrás igénnyel rendelkezik, megfelelő háttérismeretek birtokában igen hasznos lehet ha olyan feladatokat végzünk amik szükségessé teszik ezt. Windows rendszeren használható. A HDShredder több kiadásban is beszerezhető, ez az ingyenes verzió, néhány kiegészítője nem érhető el, otthoni felhasználáshoz elég az amit nyújtani tud a kipróbálóknak.

Végleges fájl megsemmisítő programok között egy garantált eredményt biztosító megoldás a HDShredder, ha egyszerűbben használható megoldást szeretnél futtatni, választható a Secure File Deleter, illetve a KORO File Shredder, sokkal áttekinthetőbb beállításokkal rendelkezik.

A HDShredder egy garantált eredményeket biztosító végleges fájl megsemmisítő szoftver amivel visszaállíthatatlan formában távolíthatod el a bizalmas jellegű fájljaidat, formázható a HDD, illetve rendszer indító lemezt hozhatunk létre amiről a szóban említett feladat hajtható végre.

HDShredder

HDShredder Összefoglaló:

 • merevlemez kezelő program
 • fájlok végleges törléséhez
 • a meghajtók biztonságos formázásához
 • rendszerindító lemezek létrehozása
 • megfelelő háttérismeretre van szükség a használatához
 • Windows konfigurálás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
HDShredder
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Alternate File Shredder 30102024-02-12 Alternate File Shredder 3010 (0)
  Az Alternate File Shredder egy speciális végleges fájltörlő szoftver, amivel a számodra bizalmas adatokkal bíró fájlokat tudod úgy […]
 • KORO File Shredder 5.2.32023-01-30 KORO File Shredder 5.2.3 (2)
  A KORO File Shredder egy végleges fájltörlő program amivel visszaállíthatatlanul szabadulhatsz meg bizalmas tartalmaidtól. Támogatja […]
 • Context Shredder 3.0.0.02021-12-19 Context Shredder 3.0.0.0 (0)
  A Context Shredder egy hatékony végleges fájlmegsemmisítő amivel a számítógépen eltárolt fájlokat lehet visszaállíthatatlan több […]
 • SSuite File Shredder 2.22016-05-19 SSuite File Shredder 2.2 (0)
  Az SSuite File Shredder egy speciális segédprogram, amivel néhány egyszerű lépésben tudod törölni visszaállíthatatlan formában azokat […]
 • Macrorit Data Wiper Free 7.0.22024-04-10 Macrorit Data Wiper Free 7.0.2 (0)
  A Macrorit Data Wiper Free megoldása egy igen hatékony végleges fájl megsemmisítő, adattörlő eszköz, amivel a meghajtóidat tudod […]

Szólj hozzá