HDShredder: Merevlemez formázó program

Egy ingyenesen is használható merevlemez formázó, fájl megsemmisítő szoftver a HDShredder, amivel alaposan, visszaállíthatatlanul távolíthatóak el a már fölösleges, bizalmas jellegű tartalommal bíró fájlok.

Szerencsére a szoftver minden felhasználói területre kellően összpontosít, mivel több módszerrel is használhatjuk. A HDShredder megoldásával véglegesen törölt tartalmakat később nem lehet visszaszerezni semmilyen módszerrel. Tartalmaz még szövegszerkesztőt, a tartalmak megtekintéséhez megjelenítőt, rendszer indítási lemezek létrehozásához funkciót.

Fájlkezelő funkció

Felfedezhetünk még benne fájlkezelő kiegészítőt, amivel a legrendszeresebben kezelt mappák tartalma kereshető meg, illetve az ott található fájlok. Rendszer információk megjelenítéséhez, csak Angol nyelven használható, ez az egyetlen negatívum amit fel lehet hozni, igaz jól navigálható felülettel rendelkezik.

Remek megoldás, hogy a számítógépedhez utólag csatlakoztatott HDD-t biztonságosan, egyben alaposan törölni tudd méghozzá úgy hogy annak a tartalmát ne lehessen visszaszerezni semmilyen módszerrel. Több módszer szerint is ki tudja azt listázni. A HDShredder innen érhető el.

A címben említett program egy célspecifikus merevlemez kezelő, amivel végleges fájl megsemmisítést, biztonságos HDD formázást lehet végrehajtani. Fájlkezelővel, több hasznos kiegészítővel a hétköznapokra. Az ingyenes kiadást otthoni felhasználási célokra javasoljuk.

HDShredder – fájl megsemmisítő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
HDShredder: Merevlemez formázó program
Szerző
Leírás
HDShredder - Fájl megsemmisítő program

Kapcsolódó szoftverek