Ingyenes, fájlmegsemmisítő tools: Zer0

Egy ingyenes fájl megsemmisítő alkalmazás amivel bármilyen fájlt visszaállíthatatlan módszerrel lehet törölni a gépről. Az eszköz, a Zer0 használata az egyik legegyszerűbb, illetve a leghatékonyabb módszerrel futtatható ahol azonnal eredményt kapunk.

Az alkalmazással a bizalmas tartalommal rendelkező azon jellegű tartalmaikat lehet törölni amikre már később nem lesz szükség azt úgy szeretnénk megsemmisíteni hogy azt egy cél feladatra kifejlesztett szoftverrel se lehessen visszaszerezni. A Zer0 alapvetőbb funkciókkal, eszközökkel rendelkezik ez a könnyebb használathoz kell. A szoftver kipróbálásához néhány fontosabb előkészületre van szükség, hogy eredményt érjünk el.

Fájlok visszaszerezhetetlen törlése

A szoftver beszerzése után azt csak futtatni kell, nem igényel telepítést, így több gépen is azonnal használhatjuk. A szoftver indítópanelján választó ki az a tartalom amit törölni akarunk. Az akár több fájl listából is állhat sokkal gyorsabb ha egy feladaton belül egyszerre törlünk több fájlt.

A tartalmak kiválasztása után csak a megsemmisítés parancsot kell kiválasztani.

Az elvégzett munkafolyamatról, tehát hogy mely tartalmakat távolítottunk el a program egy listát hoz létre, a későbbi feladatokról lehet összehasonlításokat készíteni, illetve áttekinthető jelentés formájában elemzést létrehozni. Innen érhető el az aktuális verzió.

Zer0 – fájl megsemmisítő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes, fájlmegsemmisítő tools: Zer0
Szerző
Leírás
Fájlok törlésére használható alkalmazás: Zer0

Kapcsolódó szoftverek