Secure Deleter – Hatékony, egyszerűen használható fájl megsemmisítő

A bizalmas fájljaid megsemmisítésére használható, csak néhány egyszerű beállítást tartalmazó fájl megsemmisítő alkalmazás amivel több módszerrel is eredményt képes biztosítani. A szoftver egy tartalomhoz vagy akár egy teljes mappához is fel lehet használni. A Secure Deleter megoldásával a törölt fájl gyakorlatilag helyre állíthatatlan formában kerül eltávolításra a gép merevlemezéről.

Egy igen egyszerű módszerrel lehet a bizalmasabb fájlokat törölni a merevlemezről, ahol szinte visszaszerezhetetlen lesz. A szoftver használata igen egyszerű, néhány lépést igényel ahol azokat a fájlokat kell betallóznunk amit törölni akartunk, azt viszonylag igen gyorsan elvégzi.

Ha a maximális törlési módszerre lesz szükség plusz beállításokat lehet hozzá kiválasztanunk, ezzel még hatékonyabban tud fájlokat megsemmisíteni, Van néhány olyan funkció ami sajnos nem található meg benne, azokat a nagyobb márkanévvel létrehozott alkalmazásoknál lehet csak használnunk.

A Secure Deleter viszont egy remek szoftver ha egyszerre több fájlt szeretnénk törölni, azt egy mappában találjuk, így nem kell azokat manuálisan betallóznunk.

Tökéletes erőforrás jellemzőkkel rendelkezik, így szinte minden számítógépen használható ha egy biztonságos fájl megsemmisítőre van szükség. Innen szerezhető be a program aktuális kiadása.

Secure Deleter – fájl megsemmisítő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Secure Deleter – Hatékony, egyszerűen használható fájl megsemmisítő
Szerző
Leírás
Fájlok végleges törléséhez hatékony megoldást biztosít ez a program, nem más mint a Secure Deleter

Kapcsolódó szoftverek