Törölt adat

Secure Deleter 2317

A Secure Deleter egy privát Windows feladatok elvégzésére használható alkalmazás amivel a bizalmasabb jellegű fájlok megsemmisítésére lehet felhasználnunk. Egy fájlhoz, vagy akár egy teljes mappa tartalmát visszaállíthatatlanul lehet törölni vele.

A Windows operációs rendszert használóknak kifejlesztett program amivel a már nem szükséges, fölösleges fájlokat lehet törölni egy olyan módszerrel, hogy azt később nem lehetséges visszaszereznünk. A szoftver akkor kellhet ha olyan fájlokat szeretnénk törölni ami privát jellegű adatokat tartalmaz és azt úgy szeretnénk a számítógép merevlemezéről törölni, hogy azt speciális adat helyreállító eszközökkel később senki se tudja helyreállítani. Nem más mint a Secure Deleter.

Az alkalmazás, a Secure Deleter letöltése után az installációja után a használatakor nagyon egyszerű módszerrel lehet eredményt létrehozni.

A törlendő fájl kiválasztásakor meglepően sok, több módszer is rendelkezésre áll, ahol egyetlen fájlt, illetve egy teljes mappát is kiválaszthatunk, méret szerint rugalmas méretezési lehetőségeket kapunk így érdemes futtatni ha egy privát fájl megsemmisítő szoftvert szeretnénk használni ami megbízható, egyszerűen kezelhető, választható törlési metódust tartalmaz.

Privát tartalommal eltárolt fájlok törlésére használható a Secure Deleter

A hatékonysághoz a Secure Deleter egyéb funkciókat is tartalmaz ahol a fájlok törlésekor olyan módosításokat végez el azokon hogy azokat még nehezebbé teszi, vagyis a visszaszerzést.

A munkafolyamat végrehajtását megelőzően felsorolja az összes tartalmat amit kiválasztottunk, így meggyőződhetünk arról hogy valóban azokat a fájlokat akartuk e törölni. A plusz funkciókat csak ezután lehet majd beállítani, a Secure Deleter felületén azok aktiválhatóak, illetve ki is kapcsolhatóak ha nem szükséges.

Választható törlési módszerrel használhatjuk a Wise Force Deleter illetve a HDShredder nevű alkalmazást ezek is szinte ugyan azzal a hatékonysággal tud fájlkezelőként eredményes lenni.

A Secure Deleter egy fájlmegsemmisítő program amivel a tartalmak több választható módszerrel való törlésére lesz mód. Mappákhoz, illetve egy adott fájlhoz is maximálisan képes elvégezni azt a feladatot amire ki lett fejlesztve.

Secure Deleter

Secure Deleter Összefoglaló:

 • fájl megsemmisítő alkalmazás
 • speciális beállítási eszközök
 • könnyed használat
 • bármilyen tartalomhoz
 • egy, illetve mappában található fájlok esetén
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Freemium )
 • Hivatalos oldal: https://privacyroot.com/apps/freeware/
Secure Deleter letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Secure Deleter
Platform
Windows
Teljes ár
USD 14,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Secure File Deleter 6.132022-12-05 Secure File Deleter 6.13 (0)
  A Secure File Deleter egy fájlok végleges megsemmisítésére alkalmas szoftver, amivel komolyabb erőfeszítés nélkül tudod a bizalmas […]
 • Blank And Secure 7.712024-04-05 Blank And Secure 7.71 (0)
  A Blank And Secure nevű programmal lehetőséged van arra hogy a privát jellegű fájljaidat véglegesen törölni tudd a merevlemezről. A […]
 • DeleteOnClick 2.6.3.02022-09-14 DeleteOnClick 2.6.3.0 (0)
  A DeleteOnClick egy hatékony, biztonságos alapvető ismeretekkel rendelkező számítógép futtatók számára modern végleges […]
 • Soft4Boost Secure Eraser 5.9.52020-06-04 Soft4Boost Secure Eraser 5.9.5 (0)
  A Soft4Boost Secure Eraser egy több törlési metódust is támogató végleges fájltörlő szoftver. Ezzel a Free alkalmazással […]
 • Macrorit Data Wiper Free 7.0.22024-04-10 Macrorit Data Wiper Free 7.0.2 (0)
  A Macrorit Data Wiper Free megoldása egy igen hatékony végleges fájl megsemmisítő, adattörlő eszköz, amivel a meghajtóidat tudod […]

Szólj hozzá