Secure File Deleter 6.06

A Secure File Deleter egy fájlok végleges megsemmisítésére alkalmas szoftver, amivel komolyabb erőfeszítés nélkül tudod a bizalmas jellegű képeket, dokumentumokat törölni. Ez a Free alkalmazás több törlési metódust is támogat. Adatmegsemmisítéshez használd őt.

Azok számára lehet hasznos ez az ingyenesen futtatható alkalmazás, akik rendszeresen kezelnek a számítógépen olyan jellegű tartalmakat, amik privát információval bírnak. Legyen az egy szöveges dokumentum, vagy kép, talán videó. Ha az fölöslegessé válik úgy szeretnéd azt törölni, hogy azt később ne lehessen törölt adat helyreállító programmal visszaszerezni, azoknak nélkülözhetetlen szolgálatot tud tenni a Secure File Deleter megoldása.

A szoftver mindennemű bonyolult beállítástól mentes, kizárólag azokra az opciókra szorítkozik, amik valóban elengedhetetlenek. Az installálásakor külön kiválasztható, hogy mely mappába telepítse, továbbá itt van arra mód, hogy parancsikont hozzunk létre az asztalon, ez inkább az azonnali elérést hivatott egyszerűbbé tenni.

A Secure File Deleter használata igen egyszerű, a végleges fájl törlésre szánt tartalmakat egyszerűen a felületére kell húzni, majd a következő felugró ablakon lehet megadni neki hogy milyen törlési metódussal semmisítse meg azt. Természetesen itt az összes népszerűbb megtalálható, amit egy legördülő listán lehet kiválasztani. Az alapvető beállítások áttekintésével gyakorlatilag más tennivaló nincs mint kiadni neki a törlés parancsot. A Secure File Deleter egyszerre több fájlt is tud kezelni, így akár teljes mappákat is be lehet neki tallózni.

A futtatása során nem csak hogy a biztonságot tartja szem előtt, hanem arról is gondoskodik, hogy kevés erőforrást vegyen el a PC-től. A Secure File Deleter sajnos Magyar nyelven nem használható, természetesen ez nem egy olyan nagy probléma, hisz egyszerűen használható, ráadásul nem kell bonyolult beállításokon áthámoznia magát a felhasználónak annak az érdekében, hogy megfelelően működjön.

Hasonló végleges fájltörlő funkciót hivatott még ellátni az Alternate File Shredder, a maga területén professzionális szinten használható alkalmazás a east-tec Eraser az utóbbi alternatíva sokkal több beállítást tesz lehetővé.

A Secure File Deleter egy ingyenes, minimális szaktudást igénylő végleges fájlmegsemmisítő szoftver, ami egy munkafolyamaton belül több fájl törlését is biztosítja.

Secure File Deleter

Secure File Deleter összefoglaló:

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Secure File Deleter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Blank And Secure 4.542017-12-10 Blank And Secure 4.54 (0)
  A Blank And Secure nevű programmal lehetőséged van arra hogy a privát jellegű fájljaidat véglegesen törölni tudd a merevlemezről. A […]
 • WipeFile 3.42020-01-27 WipeFile 3.4 (0)
  A WipeFile egy telepítés nélkül használható végleges fájl törlő szoftver amivel manuálisan van lehetőség adott fájlok, illetve mappák […]
 • Soft4Boost Secure Eraser 5.9.52020-06-04 Soft4Boost Secure Eraser 5.9.5 (0)
  A Soft4Boost Secure Eraser egy több törlési metódust is támogató végleges fájltörlő szoftver. Ezzel a Free alkalmazással […]
 • Zer0 0.20.02020-04-08 Zer0 0.20.0 (0)
  A Zer0 egy praktikus segédprogram, amivel a privát jellegű fájljaidat tudod véglegesen törölni a számítógépedről. A szoftver […]
 • east-tec Eraser 13.0.0.90002017-10-31 east-tec Eraser 13.0.0.9000 (0)
  Az east-tec Eraser ideális eszköz, hogy véglegesen, visszaállíthatatlanul tudd azokat a fájlokat törölni a számítógép merevlemezéről, […]