Törölt adat

WipeFile 3.4

A WipeFile egy telepítés nélkül használható végleges fájl törlő szoftver amivel manuálisan van lehetőség adott fájlok, illetve mappák törlésére. A Free alkalmazás abban az esetben kellhet ha egy privát jellegű fájlt szeretnénk véglegesen eltávolítani a számítógép merevlemezéről. Több választható törlési módszert is támogat, ilyen a DoD, Gutmann, Zero, Random módszer.

Alapos fájl megsemmisítési módszert biztosít az ingyenes még telepítést sem igénylő WipeFile nevű szoftver ami akár több visszaállíthatatlan törlési metódust is tartalmaz. Nagyon egyszerű a használata.

A WipeFile letöltése után a szoftver egy alternatív kérdést jelenít meg hogy szeretnénk e telepíteni, ez nem kötelező, azonnal futtatható ha a hordozható módszert választjuk.

A program egy szokványos lehetőségektől nem elvárt módon képes fájlokat törölni, azokat a felhasználói felületére kell betallózni. A hasonló szoftverek ezt a helyi menüből támogatják.

Lehetőség van fájlokat, vagy akár teljes mappákat visszaállíthatatlan módszerrel törölni, csak be kell tallózni, majd kiválasztható, hogy milyen módszerrel kerüljön az megsemmisítésre.

Itt az összes népszerűbb kiválasztható, csak hogy néhányat említsünk ilyen a DoD, Gutmann, Zero, Random akár 35 alkalommal lehet felülírni a végeredményt, hogy azt később egy törölt adat helyreállítóval ne lehessen visszaszerezni. Mintha a HDShredder nevű szoftvert használnád.

Visszafogott, remekül tervezett felhasználói felülettel rendelkezik, ahol egyszerűen lehet azokat a funkciókat kiválasztani amik a végleges fájl megsemmisítéshez szükségesek. Mellette szóló előnyös tulajdonság, hogy nem kell telepíteni, hátrány, hogy nem választható ki a törlés funkció a helyi menüből. Választhatod még az Alternate File Shredder nevű programot is erre a feladatra.

A WipeFile egy ingyenes, telepítés nélkül használható fájl törlő szoftver amivel meghatározott fájlokat, illetve mappákat lehet eltávolítani a számítógépről, a kiválasztható törlési módszereknek köszönhetően azt később nem lehet visszaállítani.

WipeFile

WipeFile Összefoglaló:

 • végleges fájl törlő alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • fájlokhoz, mappákhoz
 • több kiválasztható módszer
 • modern felület
 • egyszerű használat
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.gaijin.at/en/software/wipefile


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
WipeFile
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Context Shredder 3.0.0.02021-12-19 Context Shredder 3.0.0.0 (0)
  A Context Shredder egy hatékony végleges fájlmegsemmisítő amivel a számítógépen eltárolt fájlokat lehet visszaállíthatatlan több […]
 • Eraser 6.2.0.29942024-07-15 Eraser 6.2.0.2994 (0)
  Az Eraser egy olyan fájleltávolító/ törlő alkalmazás amivel úgy tudunk bizalmas tartalmakat törölni a merevlemezről, hogy az a […]
 • Macrorit Data Wiper Free 7.0.22024-04-14 Macrorit Data Wiper Free 7.0.2 (0)
  A Macrorit Data Wiper Free megoldása egy igen hatékony végleges fájl megsemmisítő, adattörlő eszköz, amivel a meghajtóidat tudod […]
 • Macrorit Data Wiper Free Portable 7.0.22024-04-10 Macrorit Data Wiper Free Portable 7.0.2 (0)
  A Macrorit Data Wiper Free Portable egy telepítés nélkül futtatható privát tartalmak esetén hatékony végleges fájlmegsemmisítő […]
 • Zer0 0.25.2.312023-05-23 Zer0 0.25.2.31 (0)
  A Zer0 egy praktikus segédprogram, amivel a privát jellegű fájljaidat tudod véglegesen törölni a számítógépedről. A szoftver […]

Szólj hozzá