Törölt adat

SSuite File Shredder 2.2

Az SSuite File Shredder egy speciális segédprogram, amivel néhány egyszerű lépésben tudod törölni visszaállíthatatlan formában azokat a fájlokat, amik érzékeny információval bírnak. Nem kell telepíteni, Free alkalmazás formájában áll rendelkezésre.

Képek, videók, dokumentumok esetén azok tartalmazhatnak olyan információkat, amik érzékeny adatokat tartalmazhatnak. Ha egyszerűen azt töröljük, később rengeteg úgynevezett törölt adat helyreállító szoftverrel vissza lehet azt állítani. Ez könnyen megakadályozható, ha SSuite File Shredder nevű szoftverre bízod a törlésre szánt fájljaidat. Profi, könnyen használható végleges fájltörlő.

Az SSuite File Shredder letöltése után a kapott tömörített mappát ki kell csomagolni egy szabad helyre, majd a szoftver azonnal használható. Ha fontosnak tartod, az felmásolható egy hordozható eszközre, arról is futtatható több gépen.

Az alkalmazás kezelőfelülete a hasonló feladatokra tervezett programokkal összehasonlítva sokkal kevesebb opciót tartalmaz, ebből adódóan a használata sem bonyolult, kezdők is hamar kiismerhetik a lehetőségeit.

Az SSuite File Shredder egyszerre több fájlt is törölni tud véglegesen, azokat egyszerűen be lehet a számára tallózni, ha több fájlról van szó, igény esetén ezt a listát még a tényleges fájlmegsemmisítés előtt szerkeszteni lehet. Egyetlen parancs kiadásával el is végzi a szóban forgó műveletet.

Az SSuite File Shredder kis méretű, szerény erőforrás igénnyel rendelkezik. Mivel hordozható szoftver, nem szemetel, nem hagy bejegyzéseket a regisztrációs adatbázisban.

Alternatív megfelelőjeként használhatod az Alternate File Shredder, vagy a File Folder Shredder nevű programot, amik szintén teljesen ingyenesek.

Az SSuite File Shredder megoldásával néhány egyszerű lépésben tudsz bizalmas tartalommal bíró fájlokat megsemmisíteni, a különlegessége, hogy nem kell telepíteni, egyszerűen használható. Mivel ingyenes és az egyszerűségre összpontosít, mindenképp érdemes kipróbálni azok számára akik a szóban forgó feladatra keresnek megbízható célalkalmazást. 

SSuite File Shredder

SSuite File Shredder Összefoglaló:

 • Végleges fájlmegsemmisítő program
 • nem kell telepíteni
 • egyszerű használat
 • több fájlt is rá lehet bízni egy munkafolyamaton belül
 • titkosítás törlés előtt…
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.ssuitesoft.com/ssuitefileshredder.htm

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
SSuite File Shredder
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Alternate File Shredder 30102024-02-12 Alternate File Shredder 3010 (0)
  Az Alternate File Shredder egy speciális végleges fájltörlő szoftver, amivel a számodra bizalmas adatokkal bíró fájlokat tudod úgy […]
 • KORO File Shredder 5.2.32023-01-30 KORO File Shredder 5.2.3 (2)
  A KORO File Shredder egy végleges fájltörlő program amivel visszaállíthatatlanul szabadulhatsz meg bizalmas tartalmaidtól. Támogatja […]
 • HDShredder 7.0.02023-07-26 HDShredder 7.0.0 (0)
  A HDShredder egy biztonságos, alapos fájl törlő szoftver amivel visszaállíthatatlanul törölhetőek azok a fájlok amikre nincs szükség. […]
 • Secure File Deleter 6.132022-12-05 Secure File Deleter 6.13 (0)
  A Secure File Deleter egy fájlok végleges megsemmisítésére alkalmas szoftver, amivel komolyabb erőfeszítés nélkül tudod a bizalmas […]
 • Context Shredder 3.0.0.02021-12-19 Context Shredder 3.0.0.0 (0)
  A Context Shredder egy hatékony végleges fájlmegsemmisítő amivel a számítógépen eltárolt fájlokat lehet visszaállíthatatlan több […]

Szólj hozzá