File Folder Shredder 1.1

A File Folder Shredder egy nagyon egyszerűen használható végleges fájltörlő program. A futtatása során maga a felhasználó döntheti el hogy milyen metódust választ, itt felfedezhető a DOD, illetve a Gutmann eljárás is. Természetesen Free alkalmazás. Fájlokhoz, vagy akár teljes mappák tartalmához is ideális.

Ha a számítógépeden tárolsz egy olyan fájlt, amit visszaállíthatatlan formában szeretnél törölni, fontos hogy azt később semmilyen törölt adat helyreállítóval ne lehessen visszaszerezni, akkor itt a File Folder Shredder. Kis méretű és egyszerű használni.

A File Folder Shredder letöltése után néhány kattintásból áll a telepítése, ami után azonnal munkára fogható. A kezelőfelülete paneles elrendezésű, ahol a céltartalom választható ki, illetve konfigurálható a szoftver.

A File Folder Shredder alapvetően szinte bármilyen fájl végleges törlésére felhasználható, legyen az egy adott tartalom, vagy egy teljes mappa tartalma.

Az első fülön tallózható be neki a megsemmisítésre szánt fájl, természetesen itt akár a felületére is lehet húzni. Egyszerre több elem is megadható kötegelten is dolgozik.

A beállítások fülön választhatod ki hogy milyen törlési módszert alkalmazzon, a legördülő listán kijelölhető a DOD, illetve az igen népszerű Gutmann eljárás is.

Ha szükségét érzed, a gép kikapcsolását is kezdeményezni tudja miután végzett. Ha pedig egyszerűbben szeretnéd elérni, külön integrálódni tud a Windows jobb egérgombos funkciójához, így is indítható.

A File Folder Shredder egyéb beállítást nem tartalmaz, így gyorsan könnyen használható akár kevés ismeretekkel rendelkezők számára is. Amire érdemes felhívni a figyelmet, hogy körültekintően érdemes használni mivel a vele törölt fájlokat később sehogy nem lehet visszaszerezni.

Helyette választhatod még az Alternate File Shredder vagy a KORO File Shredder nevű szoftvert, ők is garantált eredményeket tudnak biztosítani.

A File Folder Shredder fájlok, illetve mappák tartalmának végleges megsemmisítésére alkalmas szoftver, ami a hatékonyabb eredmények biztosításának az érdekében több több választható törlési módszert is biztosít.

File Folder Shredder

File Folder Shredder Összefoglaló:

 • Végleges fájlmegsemmisítő szoftver
 • több választható törlési módszer
 • egyszerű használat
 • kis méret, szerény erőforrás igény
 • le tudja állítani a PC-t ha végzett
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.site2unblock.com/file-folder-shredder/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
File Folder Shredder
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Alternate File Shredder 2.7002021-07-26 Alternate File Shredder 2.700 (0)
  Az Alternate File Shredder egy speciális végleges fájltörlő szoftver, amivel a számodra bizalmas adatokkal bíró fájlokat tudod úgy […]
 • FolderShredder 1.02016-09-03 FolderShredder 1.0 (0)
  A FolderShredder egy telepítést egyáltalán nem igénylő fájlok, mappák végleges törlésére alkalmas szoftver, amivel […]
 • SSuite File Shredder 2.22016-05-19 SSuite File Shredder 2.2 (0)
  Az SSuite File Shredder egy speciális segédprogram, amivel néhány egyszerű lépésben tudod törölni visszaállíthatatlan formában azokat […]
 • KORO File Shredder 4.2.3.02014-08-16 KORO File Shredder 4.2.3.0 (2)
  A KORO File Shredder egy végleges fájltörlő program amivel visszaállíthatatlanul szabadulhatsz meg bizalmas tartalmaidtól. Támogatja […]
 • ThisIsMyFile 3.732021-05-30 ThisIsMyFile 3.73 (0)
  A ThisIsMyFile egy rendkívül hasznos Windows segédalkalmazás, amivel írásvédett fájlokat tudsz törölni, eltávolítani komolyabb […]