Törölt adat

FolderShredder 1.0

A FolderShredder egy telepítést egyáltalán nem igénylő fájlok, mappák végleges törlésére alkalmas szoftver, amivel visszaállíthatatlan formában tudod törölni azokat a tartalmakat, amik rád nézve bizalmas jellegű információkat tartalmaznak. Az alábbi Free alkalmazás kifejezetten az egyszerűséget tartja szem előtt.

Mivel ma már egyre több dologra használjuk a számítógépünket, sokszor azon olyan fájlokat, képeket, esetleg videókat is tárolhatunk amik ránk nézve bizalmas jellegű információkat tartalmazhatnak. Ha azt törölni szeretnéd, méghozzá úgy hogy azt később semmilyen úgymond törölt adat helyreállító programmal ne lehessen visszaállítani, akkor itt egy nagyon egyszerűen használható Tools, a FolderShredder.

A program egyik igen előnyös és említésre méltó tulajdonsága, hogy azt nem kell telepíteni, egy USB adathordozóról is futtatható több gépen, ráadásul nem szemetel.

A FolderShredder letöltése után egy tömörített mappát kapsz, amit ki kell csomagolni ami után gyakorlatilag csak futtatni kell.

Mint korábban említettük, a FolderShredder használata nagyon egyszerű, maga a szóban forgó feladat végrehajtása is csak néhány lépést igényel, így kifejezetten azok számára megfelelő választás, akik olyan végleges fájltörlő programot keresnek, ami a gyors és az azonnali eredményeket tartja szem előtt.

A FolderShredder indítása után egy igen egyszerű, minimalista opciókat biztosító felület fogad, ahol csak annyit kell tenned, hogy a végleges törlésre szánt mappa tartalmát betallózod a számára. A szoftver talán egyetlen negatívuma, hogy kizárólag mappák tartalmának a végleges megsemmisítésére hajlandó, de ebből adódóan kötegelt feladatokat lát el, így az adott mappában található összes fájlt egy munkameneten belül képes többszörös felülírással eltávolítani.

A FolderShredder semmilyen beállítást nem igényel, nem tartalmaz, akár néhány kattintás árán fogható munkára.

Ha ettől több opcióra, beállításra tartasz igényt, helyette használhatod az Alternate File Shredder, vagy az SSuite File Shredder, esetleg a KORO File Shredder nevű szoftvert. Az utóbbi Magyar fejlesztésű termék.

A FolderShredder egy végleges fájltörlő alkalmazás, ami adott mappák visszaállíthatatlan formában való megsemmisítésére alkalmas. Nem kell telepíteni, egyszerűen használható, ingyenes.

FolderShredder

FolderShredder Összefoglaló:

 • végleges fájltörlő alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • egyszerű használat
 • adott mappák tartalmának a megsemmisítéséhez…
 • nem igényel konfigurációt
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://foldershredder.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
FolderShredder
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • File Folder Shredder 1.12016-03-29 File Folder Shredder 1.1 (0)
  A File Folder Shredder egy nagyon egyszerűen használható végleges fájltörlő program. A futtatása során maga a felhasználó döntheti el […]
 • Alternate File Shredder 30102024-02-12 Alternate File Shredder 3010 (0)
  Az Alternate File Shredder egy speciális végleges fájltörlő szoftver, amivel a számodra bizalmas adatokkal bíró fájlokat tudod úgy […]
 • HDShredder 7.0.02023-07-26 HDShredder 7.0.0 (0)
  A HDShredder egy biztonságos, alapos fájl törlő szoftver amivel visszaállíthatatlanul törölhetőek azok a fájlok amikre nincs szükség. […]
 • KORO File Shredder 5.2.32023-01-30 KORO File Shredder 5.2.3 (2)
  A KORO File Shredder egy végleges fájltörlő program amivel visszaállíthatatlanul szabadulhatsz meg bizalmas tartalmaidtól. Támogatja […]
 • Context Shredder 3.0.0.02021-12-19 Context Shredder 3.0.0.0 (0)
  A Context Shredder egy hatékony végleges fájlmegsemmisítő amivel a számítógépen eltárolt fájlokat lehet visszaállíthatatlan több […]

Szólj hozzá