Törölt adat

Blank And Secure 7.71

A Blank And Secure nevű programmal lehetőséged van arra hogy a privát jellegű fájljaidat véglegesen törölni tudd a merevlemezről. A fájlmegsemmisítő szoftver nem igényel telepítést, Portable változat. A használata nagyon egyszerű, több törlési metódust is támogat. Free alkalmazás ( Ingyenes ).

Egy megbízható, garantált eredményeket biztosító végleges fájlmegsemmisítő, törlő alkalmazás a Blank And Secure amit szinte bármilyen fájlformátum esetén fel lehet használni.

A Blank And Secure letöltését követően a szoftvert csak el kell indítani, nem igényel installációt, mivel Portable verzió. A program a futtatása során a megsemmisítendő fájlt többszörösen írja felül a merevlemezen, ezzel nehezíti meg az esetleges visszaállítást. Legyen szó képekről, szöveges dokumentumokról, videókról, garantált eredményeket biztosít.

Blank And Secure használata:

A Blank And Secure használata nagyon egyszerű, erről a szoftver intuitív kezelőfelülete is gondoskodik. Ha egy fájlt visszaállíthatatlan formában szeretnél törölni, nem is kell mást tenni, mint az adott fájlt a felületére kell húzni, majd ki kell választani, hogy milyen módszerrel, hányszorosan törölje, írja felül annak a helyét.

A Blank And Secure nevű alkalmazás nem tartalmaz, nem igényel semmilyen konfigurációt, az indítását követően egy optimális, testre szabott, felhasználóbarát programot használhatsz a korábban említett feladatra.

Igaz léteznek tőle sokkal több speciális opciót biztosító végleges fájlmegsemmisítő szoftverek, de ha te egy olyan programot keresel amivel egyszerűen, minimális ismeret mellett tudod ezt megvalósítani, akkor mindenképp érdemes kipróbálnod. Az egyetlen negatív tulajdonság amit fel lehet mellette hozni, hogy Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik, igaz ez idővel még változhat a fejlesztő jóvoltából.

A Blank And Secure nevű alkalmazás helyett választhatod az east-tec Eraser megoldását, vagy a Secure File Deleter termékét, ha fejlettebb beállításokra tartanál igényt, akkor az Alternate File Shredder adatmegsemmisítőjét.

A Blank And Secure egy hordozható szoftver formájában elérhető végleges fájlmegsemmisítő szoftver, amivel képeket, videókat, szöveges dokumentumokat tudsz megsemmisíteni méghozzá úgy hogy azt később semmilyen adat helyreállító szoftverrel nem lehet később visszaállítani. Nem kell konfigurálni, profil szerint lehet törlési módszert választani.

Blank And Secure

Blank And Secure Összefoglaló:

 • Végleges fájlmegsemmisítő szoftver
 • Nem kell telepíteni
 • nem igényel beállítást
 • fogd és vidd módszerrel adható meg a kérdéses fájl
 • több törlési módszer
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal
Blank And Secure letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Blank And Secure
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Soft4Boost Secure Eraser 7.6.5.3652024-05-02 Soft4Boost Secure Eraser 7.6.5.365 (0)
  A Soft4Boost Secure Eraser egy több törlési metódust is támogató végleges fájltörlő szoftver. Ezzel a Free alkalmazással […]
 • Secure File Deleter 6.132022-12-05 Secure File Deleter 6.13 (0)
  A Secure File Deleter egy fájlok végleges megsemmisítésére alkalmas szoftver, amivel komolyabb erőfeszítés nélkül tudod a bizalmas […]
 • Macrorit Data Wiper Free 7.0.22024-04-14 Macrorit Data Wiper Free 7.0.2 (0)
  A Macrorit Data Wiper Free megoldása egy igen hatékony végleges fájl megsemmisítő, adattörlő eszköz, amivel a meghajtóidat tudod […]
 • Macrorit Data Wiper Free Portable 7.0.22024-04-10 Macrorit Data Wiper Free Portable 7.0.2 (0)
  A Macrorit Data Wiper Free Portable egy telepítés nélkül futtatható privát tartalmak esetén hatékony végleges fájlmegsemmisítő […]
 • ThisIsMyFile 4.242024-03-31 ThisIsMyFile 4.24 (0)
  A ThisIsMyFile egy rendkívül hasznos Windows segédalkalmazás, amivel írásvédett fájlokat tudsz törölni, eltávolítani komolyabb […]

Szólj hozzá