PortableApps 18.0.1

A PortableApps egy multipakk szoftvercsomag, ami számos ingyenes programot tartalmaz hordozható kivitelben. Magát a programot szintén nem kell telepíteni, egy cserélhető adathordozóról is futtatható. Start menü funkcióval. Free alkalmazásként futtatható, Magyar nyelvi támogatással.

Elsősorban azoknak a felhasználóknak válhat hamar a kedvencévé akik adott feladatok végrehajtásához az esetek döntő többségében inkább a Portable változat mellett teszik le a voksukat. A PortableApps egy igen népszerű szoftvercsomag, amit több száz hordozható, telepítés nélküli program beszerezését, illetve futtathatóságát teszi lehetővé.

A PortableApps letöltése után csak annyit kell tenni, hogy a gépedre lementett önkicsomagoló fájlt egy szabad helyre, például az asztalra kibontod, ezt követően csak ki kell választani azokat az alkalmazásokat, amikből hordozható változatot szeretnél használni.

PortableApps előnyök:

A PortableApps megoldása mellett rengeteg előny szól, a megoldásának köszönhetően szinte bármilyen feladat végrehajtására beszerezhetsz vele alkalmazásokat a korábban említett változatban.

Az alkalmazás egy egyszerű indítófelületet tartalmaz ahol a későbbi futtatása során lehetőség van további szoftverek hozzáadására, illetve a későbbi azonnali indításukra. A PortableApps kategóriáit tekintve biztosít irodai alkalmazásokat, böngészőket, rendszerinformálókat, videó, illetve zenelejátszókat, CD/DVD írókat, konvertáló segédleteket, ezt mind kategorizált formában lehet a kezelőfelületén kiválasztani, majd ha szükséges a kliens szoftverrel azonnal le is töltheted.

A PortableApps kliens testre szabása, illetve a kívánt alkalmazások hozzáadása után azt fel lehet másolni egy cserélhető adathordozóra, onnantól arról is futtatható. A szoftver támogatja, hogy egyszerűen tudd frissíteni a vele kezelt szoftvereket, illetve kényelmesen lehessen azokat elindítani, majd futtatni.

Akik csak egy adott alkalmazást szeretnének Portable változatban beszerezni azt különállóan a hivatalos oldalról is megtehetik abban az esetben ha létezik belőle hordozható verzió.

A PortableApps inditása után egy Start menüt is biztosít, itt választható ki a korábban kiválasztott alkalmazás, konfigurálhatsz, illetve ha szükséges a számítógépet is le tudod állítani.

A PortableApps egy teljesen ingyenes, komplex szoftvercsomag, kliens szoftver amivel közel több száz alkalmazást tudsz beszerezni hordozható változatban, majd vele azokat elindíthatod, adminisztrálhatod. A magyar nyelvű változat egy egyszerűbb Start menüt is biztosít.

PortableApps

PortableApps Összefoglaló:

 • Portable alkalmazások beszerezéséhez, futtatásukhoz
 • Nem kell telepíteni
 • több száz alkalmazást kínál kipróbálásra
 • Start menüt is tartalmaz
 • Könnyű használat
 • kategorizált navigációs módok
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PortableApps
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • WinPenPack 4.5.12019-11-17 WinPenPack 4.5.1 (0)
  A WinPenPack egy rendkívül hasznos segédszoftver amivel rengeteg telepítés nélkül használható szoftvert lehet kipróbálni. A Portable […]
 • Q-Dir Portable 10.32021-11-28 Q-Dir Portable 10.3 (0)
  A Q-Dir Portable többpaneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható változat. […]
 • SUMo Portable 5.14.52021-11-28 SUMo Portable 5.14.5 (0)
  A SUMo Portable telepített alkalmazásaink legújabb kiadásáról értesít minket, ez a hordozható változata. Mindamellett hogy Free […]
 • MeinPlatz Portable 7.312021-11-28 MeinPlatz Portable 7.31 (0)
  A MeinPlatz Portable egy speciális merevlemez Tools, amivel pillanatok alatt megtudhatod, hogy melyek azok a fájlok amik a legtöbb […]
 • AllDup Portable 4.5.52021-11-27 AllDup Portable 4.5.5 (0)
  Az AllDup Portable egy telepítés nélkül futtatható duplikátum kereső program. A szoftver ideális hogy néhány lépésben fel tudd […]