Wise JetSearch Portable 3.16.154

A Wise JetSearch Portable egy igen fejlett és hatékony fájlkereső program, amivel pillanatok alatt megtalálod azokat a tartalmakat amiket eddig igen nehezen tudtál. Ezt a Free alkalmazást nem kell telepíteni, hordozható szoftver formájában vehető igénybe. Szűrhető keresési területek, gyors eredmények jellemzik.

Ha a számítógéped merevlemezén rengeteg fájl található, idővel a navigáció nehézzé válhat. Ha csak egy adott fájlt szeretnél megtalálni, sokszor komplikált helyzetben találhatod magad. Igaz maga a Windows biztosít egy beépített keresőt, de ha ettől több lehetőségre vágysz, fontos hogy ne kelljen telepíteni, akkor itt a Wise JetSearch Portable. Kis mérete ellenére igen hatékony és hasznos tud lenni. Napi használatra a Wise JetSearch Portable installálható változatban is letölthető.

A használatához túl sok tennivalód nincs, csak a lementett tömörített mappa tartalmát kicsomagolod és elindítod a benne található programot.

A Wise JetSearch Portable kezelőfelülete igen áttekinthető, felhasználóbarát. Magát a használhatóságot az a tény könnyíti hogy Magyar nyelven is tud.

A futtatásakor a Wise JetSearch Portable támogatja hogy szinte bármilyen tartalmat a lehető leggyorsabban meg tudd találni, legyen az dokumentum, videó, zene, vagy akár kép. Ennek kezdeményezését a felső eszköztárában található keresőmezőbe való, adott kulcsszó megadásával lehet megtenni.

A találati eredményekről néhány információt is biztosít, az azok elérési útvonala, elmenthető. Az adott fájl másolható, törölhető. Ha fontos a számodra az azonnali eredmény az egyszerűség és a telepítést nem igényő futtathatóság, akkor a Wise JetSearch Portable a te szoftvered.

Hasonlóan optimális környezetet kínál még az XyplorerFree ami funkcionálisan a fájlok kezelésében is támogatni tud. Ha pedig egy igazi profit szeretnél amit szintén nem kell telepíteni, akkor a Hddb Portable megoldására lesz szükséged.

A Wise JetSearch Portable jelentősen meg tudja a dolgodat könnyíteni abban hogy könnyen és azonnal megtaláld azt amire szükséged van. Kulcsszavas keresője az igényekhez igazodik. Magyar nyelven is elérhető.

 

Wise JetSearch Portable összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Wise JetSearch Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wise JetSearch 3.16.1542018-12-19 Wise JetSearch 3.16.154 (0)
  A Wise JetSearch segítségével kibővített keresési lehetőségekhez nyerünk hozzáférést, profi fájlkereső alkalmazás több szűrési […]
 • UltraSearch 2.20.4872018-11-17 UltraSearch 2.20.487 (0)
  Az UltraSearch egy speciális fájlkezelő alkalmazás amivel néhány lépésben kutathatsz fel olyan fájlokat, amiket eddig csak nehezen […]
 • SearchMyFiles 2.922019-05-25 SearchMyFiles 2.92 (0)
  A SearchMyFiles egy speciális fájlkezelő alkalmazás, amivel sokkal egyszerűbben kutathatod fel a merevlemezen a számodra fontosabbnak […]
 • Glarysoft Quick Search 5.33.1.1102018-02-06 Glarysoft Quick Search 5.33.1.110 (0)
  A Glarysoft Quick Search egy Magyar nyelvű, több módszert is támogató fájlkereső szoftver. A programmal szinte bármilyen tartalmat […]
 • UltraFileSearch 4.8.0.162322017-07-21 UltraFileSearch 4.8.0.16232 (0)
  Az UltraFileSearch egy rendkívül hatékony, egyszerű lehetőségeket biztosító fájlkereső alkalmazás. A szoftver, mint a hasonló […]