Hddb Portable 4.4.0

A Hddb Portable egy fejlett lehetőségeket biztosító fájlkereső alkalmazás, ami alapvető fájlkezelési feladatokat is támogat. Az alábbi Free alkalmazás különlegessége, hogy sokkal gyorsabban dolgozik mint a Windows ezen beépített szolgáltatása. Hordozható szoftverként használhatod.

Rengeteg fájlt, elemet tartalmazó merevlemezen a navigáció valódi rémálommá tud válni, egy adott mappa megtalálása igen körülményes tud lenni. Igaz maga a Windows is biztosít kereső funkciót, de nem nyújt olyan részletes lehetőségeket mint a Hddb Portable. A használatba vételéhez nincs szükség arra hogy telepítsd, csak el kell indítanod. Nem szemetel, kis erőforrás mellett látja el a dolgát. Az első indítást követően elemzi a tárolóegységeket, így biztosítván azt hogy legközelebb már gyorsabban lehessen igénybe venni a kereséseket. A használata nagyon egyszerű: csak írd be a felső címsorába a keresendő kifejezést ami után automatikusan kilistázza az összes azon elemet ami hozzá tartozik. Nem csak a gazda meghajtón, hanem a többi partíción is tud kutatni, és valóban pillanatok alatt megkapod az eredményt. A találati listán megjeleníti a méretet, illetve az utolsó módosítás dátumát is. A szükséges mappára kattintva azonnal meglátogatható. A Hddb Portable szűrőket is rendelkezésre bocsájt így adott meghajtók kizárhatóak a keresésekből. A találatok tovább szűkíthetőek fájlkiterjesztés alapján így célzottabb listát kapsz. A korábban begépelt szövegek később újból betölthetőek. A felületét szabadon rendezni lehet egy, vagy kétpaneles elrendezésűre. Hasonló kereső funkciót biztosít még a Wise JetSearch ami Magyar nyelven is használható és telepítés nélküli kiadásban is elérhető. Másik alternatív módszerként használhatsz fájlkezelő alkalmazást is, ilyen a XyplorerFree ami szintén tudja a szóban forgó feladatsort, kibővítve azt számos editálási funkcióval. Belőle fizetős alternatíva is elérhető sokkal több lehetőséggel. Összességében tekintve a Hddb Portable egy rendkívül gyors hordozható formában futtatható fájlkereső szoftver, ami szűrőket is szolgáltat. Vele helyettesíteni tudod a Windows ezen jellegű funkcióját.

Hddb Portable összefoglaló:Hddb Portable pillanatkép

  • Fájlkereső szoftver
  • nem kell telepíteni
  • installálható változatban is letölthető
  • szűrők támogatása
  • kizárási lehetőségek
  • rendkívül gyors találati eredmények
  • könnyen használható
  • Angol nyelv
  • teljes verziós változat ( Freeware )
  • Hivatalos oldal: http://hddb.xp-zed.com/index.html

letoltes32bit letoltes64bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Hddb Portable
Platform
Windows / XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek