zzl Soft. - SzoftHub.hu

zzl

 • A Hddb egy különleges fájlkezelő, fájlkereső alkalmazás amivel pillanatok alatt megtalálhatod azokat a tartalmakat amit eddig csak nehezen értél el. Ez a Free alkalmazás nélkülözhetővé teszi a Windows ezen szolgáltatását.

  Hddb 4.4.0

  A Hddb egy különleges fájlkezelő, fájlkereső alkalmazás amivel pillanatok alatt megtalálhatod azokat a tartalmakat amit eddig csak nehezen értél el. Ez a Free alkalmazás nélkülözhetővé teszi a Windows ezen szolgáltatását.

  olvasd tovább...

 • A Hddb Portable egy fejlett lehetőségeket biztosító fájlkereső alkalmazás, ami alapvető fájlkezelési feladatokat is támogat. Az alábbi Free alkalmazás különlegessége, hogy sokkal gyorsabban dolgozik mint a Windows ezen beépített szolgáltatása. Hordozható szoftverként használhatod.

  Hddb Portable 4.4.0

  A Hddb Portable egy fejlett lehetőségeket biztosító fájlkereső alkalmazás, ami alapvető fájlkezelési feladatokat is támogat. Az alábbi Free alkalmazás különlegessége, hogy sokkal gyorsabban dolgozik mint a Windows ezen beépített szolgáltatása. Hordozható szoftverként használhatod.

  olvasd tovább...