WizFile 3.04

A WizFile egy ingyenes, Magyar nyelven is használható komplex fájlkezelő program, amivel fájlkeresési műveleteket tudsz végrehajtani. Szűrők kizárások támogatással, igen gyors eredményeket tud biztosítani az alábbi Free alkalmazás. Képekhez, videókhoz, dokumentum fájlokhoz is teljes támogatással.

Egyszerű használat, remek megtervezés jellemzi ezt az ingyenes fájlkezelő alkalmazást, amivel fájlokat tudsz keresni aszerint ahogy csak te szeretnéd. A szoftver megtervezéséből adódóan neki köszönhetően vele akár le tudod cserélni a Windows ezen beépített funkcióját. A WizFile néhány jellegzetes fájlkezelési munkafolyamatot is támogat. Ha nem szeretnéd telepíteni, WizFile hordozható változatban is beszerezhető.

A WizFile letöltése, majd a telepítése után egy igen egyszerű, a hasonló alkalmazásokkal összehasonlítva sokkal áttekinthető kezelőfelület fogad, ahol túl sok tennivaló nincs annak az érdekében, hogy a maximális eredményeket biztosítsa a számodra. Ha az első indítás után a szoftver nem Magyar nyelven indulna el, ezt a beállításoknál meg lehet változtatni.

WizFile Használata:

A szoftver, WizFile használata csak néhány lépést igényel, az indítása után a felső kereső sávba csak be kell írni azt a kifejezést, fájlnevet amit meg szeretnél keresni, a szoftver meglepően gyorsan ki tudja az összes olyan jellegű tartalmat listázni amire jellemzőek a korábban megadott paraméterek. Néhány fontosabb fájltulajdonság jellemzőt is meg tud ehhez jeleníteni. Ha esetleg célspecifikus fájl keresésére lenne szükséged, néhány szűrőt is használhatsz, ezt kiterjesztés szerint támogatja a WizFile.

Ha azokkal további feladatokat szeretnél végrehajtani, a szoftver beépített fájlkezelőjével lehet megtenni, azt törölni, mozgatni, vagy bármilyen olyan funkció elérhető, amit a helyi menüd támogat.

Népszerű fájlkereső program még a Wise JetSearch, illetve az XyplorerFree az utóbbi egy teljes körű fájlkezelő Asszisztens.

A WizFile egy univerzális fájlkezelő program amivel képeket, videókat, dokumentum fájlokat, szinte bármilyen fájlkiterjesztést meg tudsz keresni a merevlemezeden. Szűrőket is használhatsz annak az érdekében, hogy célspecifikusabb eredményeket kaphass.

WizFile

WizFile Összefoglaló:

 • Fájlkezelő alkalmazás
 • hordozható változata is létezik
 • fájlkeresésekhez
 • szűrők támogatása
 • gyors eredményeket biztosít
 • képekhez, videókhoz is.
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
WizFile
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • WizFile Portable 3.042021-09-14 WizFile Portable 3.04 (0)
  A WizFile Portable egy igazán hasznos Windows program ami gyakorlatilag egy alternatív fájlkezelő speciális feladatokhoz. Ezt a […]
 • Files 1.5.0.02021-07-04 Files 1.5.0.0 (0)
  A Files egy Windows 10 rendszerre illeszkedő kinézettel tervezett fájlkezelő program. A Free alkalmazással a számítógépen tárolt […]
 • SearchMyFiles 3.112021-04-29 SearchMyFiles 3.11 (0)
  A SearchMyFiles egy speciális fájlkezelő alkalmazás, amivel sokkal egyszerűbben kutathatod fel a merevlemezen a számodra fontosabbnak […]
 • Flow Launcher 1.8.32021-09-11 Flow Launcher 1.8.3 (0)
  A Flow Launcher egy ingyenes, nyílt forráskóddal közzétett fájl kereső szoftver amivel egy sokkal hatékonyabb eszközt használhatunk […]
 • UltraSearch 3.1.2.6782021-09-01 UltraSearch 3.1.2.678 (0)
  Az UltraSearch egy speciális fájlkezelő alkalmazás amivel néhány lépésben kutathatsz fel olyan fájlokat, amiket eddig csak nehezen […]