WizFile: Ingyenes, gyors fájlkereső alkalmazás Windows rendszerre

A teljesen ingyenesen használható fájlkezelő alkalmazással egy igen gyors, megbízható fájlkereső megoldást próbálhatsz ki, ami szinte bármilyen fájlformátum esetén eredményt tud biztosítani mindenki számára. A WizFile telepíthető, illetve hordozható változata ugyan azokat a funkciókat kínálja.

Kiváló megoldás azok számára a WizFile fájlkezelő megoldása akik egy ingyenes, nagyon egyszerűen használható precíz szoftvert keresnek abból a célból, hogy fájlokat tudjanak keresni a számítógépükön. A program mellett rengeteg előny felhozható, ilyen a multiplatformos elérhetőség, telepítést nem igénylő változatban is beszerezhető, így azt azonnal, könnyedén futtatni tudod több számítógépen is. A fájlkereső egy igen különlegesnek számító fájlkeresési módszert használ, ennek köszönheti a gyorsaságát.

Minden fájlformátumot támogat, célspecifikusabbá tehető a használata ha adott fájlkiterjesztésekre szűkíted a használatát, precízebb eredményeket nyújt. A program kifejezetten megfelelő választás akkor ha rengeteg fájlt tárolsz a számítógépeden, egy adott tartalom megkeresése igen nehézkes, eddig csak a Windows beépített funkcióját használtad fel erre, de nem voltál azzal megelégedve.

Az igazán egyszerűre sikeredett felülettel rendelkező szoftver a hatékonyság, illetve a csekély erőforrásra koncentrál. Az ingyenesen kipróbálható változat, a telepíthető verzió itt található.

WizFile – Fájlkereső program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
WizFile: Ingyenes, gyors fájlkereső alkalmazás Windows rendszerre
Szerző
Leírás
Remek megoldás hogy a lehető legegyszerűbben tudj fájlokat keresni a merevlemezeden. A WizFile teljesen ingyenesen használható.

Kapcsolódó szoftverek