Fájlkereső, fájlszerkesztő kiegészítő az EF Find

A fájlkezelő a számítógépen elérhető tartalmak szerkesztéséhez, mozgatásukhoz, átnevezésükhöz, törlésükhöz használható. Az EF Find fájlkereső szoftver szűrő funkcióval is kipróbálható, Magyar nyelven is futtatható.

A program egy egyéni hatékony funkcióval rendelkező fájlkereső szoftver amivel eredményesen tudunk fájlokat speciális eszközök kiválasztásával megkeresni, illetve kezelni. Az EF Find fájlkereső szoftver adott mappákban történő keresési feladatok futtatásakor egy adott időpontban létrehozott, illetve szerkesztett paraméterek, fájlméret, illetve fájlformátum jellemzővel tudja kilistázni a fájlokat amik a konfigurációval definiált jellemzőket tartalmazzák. A fájlkereső beállításait, illetve a keresési eredményeket el lehet menteni, illetve importható.

Fájlok szerkesztéséhez is futtathatjuk

Az alkalmazás számítógépen, illetve az egy hálózaton található adathordozókon tárolt fájlok kereséséhez is futtatható ahol a program indítása után akár gyorsbillentyűkkel lehet a fájlkezelés, illetve fájlkeresési feladatot elindítanunk.

A fájlkereső a listán a fájlformátum, az elérési útvonal, a méret, attribútum jellemzői szerint is rendszerezi a tartalmakat ahol a szoftverrel a fájlok törölhetőek, mozgathatóak, átnevezhetőek, szerkeszthetőek. Az EF Find fájlkereső program installálható kiadása innen, a hordozható változata erről az oldalról szerezhető be.

EF Find – fájlkereső program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fájlkereső, fájlszerkesztő kiegészítő az EF Find
Szerző
Leírás
Fájlkereséshez, fájlok mozgatásához, szerkesztéshez futtatható az EF Find Portable.

Kapcsolódó szoftverek