Everything: Ingyenes fájlkereső alkalmazás

A szoftver sokkal több funkciót biztosít azért hogy bármilyen tartalmat egyszerűen fel tudjunk kutatni a merevlemezen. A fájlkereső, az Everything sokkal alaposabb eredményt biztosít, illetve több beállítással rendelkezik mint a Windows rendelkezésre álló funkciója. Ingyenes, Magyar felhasználói felülettel.

A keresésekhez, illetve a megtalált tartalmakhoz való hozzáféréskor különleges listázás is lehetséges, könnyebbé teszi a használatot, ahol azt kedvencekbe rendszerezve lehet eltárolni, amikor szükség van arra azonnal megtaláljuk. A szoftver felhasználói felülete igen egyszerűen navigálható, a felső eszköztáron található a kereső funkció amivel az említett adott tartalom felkutatása hajtható végre. Az Everything telepítés nélkül is beszerezhető ha csak ki szeretnénk próbálni.

Fájlformátumok kiválasztása keresésekhez

A minimalista felhasználói felületen a fájlok plusz rendszerezésével még hatékonyabb lenne a fájlkezelés, ami talán bonyolultabbá teszi a szoftver használatát. Kézzel van lehetőség, hogy kiválasszuk azt a fájl formátumot amit vele szeretnénk megkeresni, tömörített fájlokhoz, képekhez videókhoz, dokumentum fájlokhoz használhatjuk fel. Azok profil szerint választhatóak ki.

Készíthetünk vele egy áttekinthető jelentést azt eltárolva később bármikor újból meg lehet nyitni, ami bármire hasznos lehet. A fájlkereső szoftver az Everything innen szerezhető be.

Everything – fájlkereső alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Everything: Ingyenes fájlkereső alkalmazás
Szerző
Leírás
Ingyenesen használható különleges fájlkezelő szoftver tartalmak kereséséhez a merevlemezen: Everything

Kapcsolódó szoftverek