Szűrőfunkciókat is tartalmaz a SearchMyFiles fájlkeresője

Igen részletes szűrési funkciók segítségével lehet a gépeden található fájlokat felkutatni az alábbi szoftver segítségével, gyakorlatilag megfelelő eszköz hogy akár hely felszabadítási feladatokat is rá lehessen bízni. A SearchMyFiles telepítés nélkül használható.

Sokkal részletesebben tudod a számítógépeden található fájlokat előre definiált szabályok figyelembe vétele szerint megkeresni ezzel az ingyenes szoftverrel ami egy szűröket támogató univerzális fájlkezelő adott tartalmak kereséséhez. A SearchMyFiles széleskörűsége a funkcionalitásának bővebb lehetőségeihez kínál megoldást.

Néhány kattintásos használat…

A használatához csak be kell tallózni azt a mappát, esetleg háttértárolót ahol az említett funkciót szeretnénk elvégezni, majd a szintén az azonos indítópanelon található szűrő eszközöket kell úgy beállítani hogy az a mi igényeinkhez meg tudjon felelni. Kiválaszthatóak kereséshez a rejtett, tömörített, titkosított fájl formátumok, ha esetleg inkább egyszerűbb fájlkezelésre, duplikátum kereséshez akarjuk felhasználni, ehhez egy külön funkciót kell hogy használjunk mivel külön profilosan lett hozzáadva mint speciális eszköz. Az eredményeket gyorsan, pontosan képes megjeleníteni. A SearchMyFiles ingyenesen használható, rendelkezésre álló megoldását innen lehet beszerezni. Az egyik legtöbb funkció támogatottsággal rendelkező szoftver.

SearchMyFiles fájlkereső


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Szűrőfunkciókat is tartalmaz a SearchMyFiles fájlkeresője
Szerző
Leírás
Ingyenes, telepítés nélkül futtatható fájlkereső SearchMyFiles

Kapcsolódó szoftverek