Blog

Ace Utilities: Karbantartó program duplikátum kereső szolgáltatással

Egy igen népszerű, rengeteg számítógépen fellelhető karbantartó szoftver az Ace Utilities, ami a Windows minden területét analízis alá veti annak az érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban tudjon jobb teljesítményt kihozni a gépből. Hely felszabadításhoz duplikátum keresőt is tartalmaz.

A karbantartó programmal egy időben egy remekül konfigurálható duplikátum kereső kiegészítő is rendelkezésre áll amivel jelentős hely szabadítható fel a többször is előforduló fájlok eltávolításával. Az Ace Utilities egy igen remek felszereltséggel rendelkező karbantartó program ami egy indítópult kezelőt, program eltávolítására alkalmas kiegészítőt, illetve egy alapos merevlemez pucolót is tartalmaz, ami kiváló konfigurációval rendelkezik annak az érdekében, hogy a legjobb eredményt érhessük el.

Biztonsági mentések készítése

A szoftver megfelelő figyelmet szentel a biztonságra is mivel néhány kattintás árán lehet korszerű, mindenre kiterjedő biztonsági mentést készíteni a rendszer leíróról, ez az egyszerűség a visszaállításhoz is rendelkezésre áll. Áttekinthetőek, szerkeszthetőek a korábbi rendszer visszaállítási pontok, ezzel is hely, illetve erőforrás szabadítható fel, a használatával mellőzhető az operációs rendszer ezen jellegű szolgáltatása. A fejlett karbantartási eszközökkel rendelkező szoftver legfrissebben kiadott változata itt található.

Ace Utilities – karbantartó alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ace Utilities: Karbantartó program duplikátum kereső szolgáltatással
Szerző
Leírás
Karbantartó program amivel duplikátum fájlokat is tudsz keresni, Ace Utilities...

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá