Files 2.4.25.0

A Files egy Windows 10 rendszerre illeszkedő kinézettel tervezett fájlkezelő program. A Free alkalmazással a számítógépen tárolt fájlokkal történő munkafolyamtok lehetségesek, ilyen a fájlok másolása, mozgatása, törlése, mappák készítése, keresés, illetve gyorsbillentyűs parancsokkal történő funkciók futtatási módja, illetve a tartalmak megjelenítése minden kipróbálónak ideális paraméterekkel.

Választható téma beállításokkal létrehozott fájlkezelő program amivel sokkal rugalmasabb fájl rendszerezési módszerrel lehet a fontosabb tartalmakhoz hozzáférnünk. A Files ingyenesen használható.

A Files letöltése, illetve a telepítése után egy Fluent Design, Windows 10 rendszernél tapasztalt felhasználói felületen lehet a gépen kezelt fájlokat elérnünk ahol egy profi módszerrel biztosítja a fájlok kilistázását.

A program a Files kedvencek funkciót, illetve több olyan gyors funkció kezelési megoldással is rendelkezik ahol azokat a tároló területeket lehet megnyitni amire rendszeresen fontosabb munkafolyamatokra lehet szükségünk. A szoftver a fájlok listázására, illetve az azokhoz szükséges munkafolyamatokhoz is tartalmaz funkciókat. A szoftverrel a Files fájlkezelő kiegészítőjével a fölösleges fájlok törölhetőek, meg lehet nyitni majd szerkeszteni lehet azokat. A szoftverrel egy hatékony módszerrel lehet a definiált tárolóegységen található tartalmakat mozgatni ami akkor is az egyik leghatékonyabb fájlkezelő megoldás ha rengeteg fájlt kell átmozgatni egy a gép futtatónak szükséges eszközre, vagy akár egy másik mappára.

Univerzális fájlkezelő szoftver a Files

A Files fájlkezelő szoftver kereső funkciót biztosít azokhoz a nagyobb mappákban tárolt fájl gyűjteményekhez használható ahol egy adott fájlt szeretnénk csak használni azt egy gyorsabb eljárással szeretnénk megtalálni. A merevlemezen található fájlok kezeléséhez szükséges funkciókat gyorsbillentyűs parancsokkal is el tudjuk indítani amivel kényelmesebben lehet a fájlkezeléshez szükséges feladatokat elvégezni.

eredményes fájlkezelő szoftver az EF Commander, illetve az One Commander nevű program amivel a tartalmak korszerűbb kezelésére biztosítja a szükséges funkcionalitást.

A Files egy modern téma jellemzőkkel létrehozott fájlkezelő alkalmazás ami a fájlok mozgatására, törlésére, listázására választható. A szoftver kedvencek támogatással, illetve gyorsbillentyű paranccsal futtatható.

Files

Files Összefoglaló:

 • fájlkezelő program
 • fájlok mozgatásához
 • kedvencek támogatás
 • oldalsávba rendszerezett gyors mappa elérési módszer
 • több skin beállítás
 • egyszerű használat
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/files-community/Files


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Files
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SearchMyFiles 3.232023-01-14 SearchMyFiles 3.23 (0)
  A SearchMyFiles egy speciális fájlkezelő alkalmazás, amivel sokkal egyszerűbben kutathatod fel a merevlemezen a számodra fontosabbnak […]
 • WizFile 3.082022-09-07 WizFile 3.08 (0)
  A WizFile egy ingyenes, Magyar nyelven is használható komplex fájlkezelő program, amivel fájlkeresési műveleteket tudsz végrehajtani. […]
 • WizFile Portable 3.082022-09-07 WizFile Portable 3.08 (0)
  A WizFile Portable egy igazán hasznos Windows program ami gyakorlatilag egy alternatív fájlkezelő speciális feladatokhoz. Ezt a […]
 • TagSpaces 5.2.32023-02-03 TagSpaces 5.2.3 (0)
  A TagSpaces egy teljesen ingyenes fájl böngésző szoftver, aminek az elsődleges feladata, hogy sokkal egyszerűbbé tegye a számítógépen […]
 • UltraFileSearch 6.4.02023-02-01 UltraFileSearch 6.4.0 (0)
  Az UltraFileSearch egy rendkívül hatékony, egyszerű lehetőségeket biztosító fájlkereső alkalmazás. A szoftver, mint a hasonló […]