Törölt adat

Soft4Boost Secure Eraser 5.9.5

A Soft4Boost Secure Eraser egy több törlési metódust is támogató végleges fájltörlő szoftver. Ezzel a Free alkalmazással visszaállíthatatlanul tudsz törölni fájlokat. Könnyen használható, Magyar nyelvű. Támogatja a DOD, GOST, Schneier metódusokat is.

Rengeteg olyan fájlt, képet, személyes videót, dokumentumot tárolhatunk a számítógépen, amit idővel törölni szeretnénk, de ezt nem akárhogy mivel azt visszaállíthatatlan formában akarjuk megtenni. Pontosan ezt támogatja a Soft4Boost Secure Eraser nevű szoftver.

A program használata nagyon egyszerű, néhány lépésben biztosít eredményeket, természetesen a legfontosabbnak tekinthető beállításokhoz ettől függetlenül hozzáférést biztosít.

A Soft4Boost Secure Eraser letöltése után a telepítés már Magyar nyelven történik akárcsak maga a használat. Az installáláskor néhány fontosabb információt kell megadni, engedélyezhető neki hogy ikont hozzon létre az asztalon, azonnal használható állapotba kerül.

A Soft4Boost Secure Eraser kinézete áttekinthető, a fő kezelőszerven adható meg hogy a törlésre megadott fájlok helyét milyen módszerrel írja felül akár többször. Itt támogatja a DOD, GOST, Schneier, vagy az egyszerűbb egyszeres felülírást. Az utóbbi gyorsabb, de kevésbé biztonságos.

A megsemmisítendő tartalmat, ami szinte bármi lehet, legyen az kép, videó, dokumentum, telepítő fájl, a felületére kell húzni, majd az előzőleg kiválasztott metódus betartása mellett hajtja végre a szóban forgó feladatot. Természetesen itt akár teljes mappák is betallózhatóak. A Soft4Boost Secure Eraser kinézetét több előre integrált téma segítségével meg lehet változtatni, tehát ezen a területen sem esik korlátozások közzé. Az alkalmazással törölt fájlokat később semmilyen úgynevezett törölt adat helyreállítóval nem lehet majd visszaszerezni, így még mielőtt rá bízunk valamit győződjünk meg arról, hogy arra már valóban nincs szükség.

Használhatod még helyette az Eraser vagy az east-tec Eraser-t ami sokkal részletesebb beállítást tesz lehetővé.

A Soft4Boost Secure Eraser fájlok végleges törlésére alkalmas szoftver, ami az egyszerűségéből adódóan kezdőknek is megfelelő választás. Magyar nyelven használható, illetve ingyenesen.

Soft4Boost Secure Eraser

Soft4Boost Secure Eraser összefoglaló:

 • Végleges fájltörlő alkalmazás
 • több törlési metódust is támogat
 • minimális beállításra van csak szükség
 • egyszerűen használható
 • skinezhető felület
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://soft4boost.com/secure-eraser

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Soft4Boost Secure Eraser
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Secure Eraser Standard Edition 5.0002016-02-10 Secure Eraser Standard Edition 5.000 (0)
  A Secure Eraser Standard Edition egy a PC karbantartására és privát takarítására alkalmas program. Ez a Free alkalmazás tisztítani […]
 • Blank And Secure 7.712024-04-05 Blank And Secure 7.71 (0)
  A Blank And Secure nevű programmal lehetőséged van arra hogy a privát jellegű fájljaidat véglegesen törölni tudd a merevlemezről. A […]
 • Secure File Deleter 6.132022-12-05 Secure File Deleter 6.13 (0)
  A Secure File Deleter egy fájlok végleges megsemmisítésére alkalmas szoftver, amivel komolyabb erőfeszítés nélkül tudod a bizalmas […]
 • dErase 3.02020-12-17 dErase 3.0 (0)
  A dErase egy ingyenes végleges fájl megsemmisítő, törlő szoftver Windows rendszerre. A Free alkalmazás egy de akár egyszerre több […]
 • Macrorit Data Wiper Free 7.0.22024-04-14 Macrorit Data Wiper Free 7.0.2 (0)
  A Macrorit Data Wiper Free megoldása egy igen hatékony végleges fájl megsemmisítő, adattörlő eszköz, amivel a meghajtóidat tudod […]

Szólj hozzá