Secure Eraser Standard Edition 5.000

A Secure Eraser Standard Edition egy a PC karbantartására és privát takarítására alkalmas program. Ez a Free alkalmazás tisztítani tudja a merevlemezt, a regisztrációs adatbázist, illetve a böngészőket, végleges fájlmegsemmisítőt is tartalmaz. Magyar nyelven is tud.

Egy igen sokrétű, otthoni felhasználás esetén teljesen ingyenesen használható több feladatot is ellátni képes karbantartó szoftver a Secure Eraser Standard Edition, ami a PC teljesítményének a javításán kívül a biztonságra is kellő hangsúlyt fektet, mivel privát takarítóként is üzemeltethető.

A Secure Eraser Standard Edition letöltése után a telepítés néhány kattintásból áll, ahol Magyar nyelvi támogatás nem fedezhető fel, de ez természetesen magára a használatra nem igaz, mivel ezt már teljes mértékben honosított formában lehet megtenni. A Secure Eraser Standard Edition kezelőfelülete funkciók szerint jól megtervezett áttekinthető, szinte azonnal használatba vehető, nincs szükség speciális konfigurációra.

A szoftver tökéletesen alkalmas, hogy a regisztrációs adatbázist tisztítani lehessen, vele törölni lehet azokat a bejegyzéseket, amik csak az erőforrásokat pazarolják, illetve instabilitást válthatnak ki. Egy kattintással kezdeményezhető az összes fölöslegessé vált átmeneti könyvtárakban található fájlok törlését.

Biztonságosan, privát takarítások kezdeményezhetőek többek között a böngészők után, beírt űrlap előzmények, munkafolyamatok után amik árulkodhatnak a szokásainkról. A Secure Eraser Standard Edition tartalmaz egy végleges fájlmegsemmisítő funkciót, amivel szinte bármilyen fájlt úgy lehet törölni, hogy azt később semmilyen módszerrel nem lehet majd visszaszerezni.

Az egyéb opciók részeként felfedezhető még benne meghajtó/partíció törlő, illetve szabad hely törlő, amivel a korábban a kukából is eltávolított fájlok nyomait lehet eltüntetni.

Hasonló privát takarítási feladatokhoz alkalmas szoftver a Soft4Boost Secure Eraser, illetve a Privacy Eraser Free ami igen alapos munkát tud végezni, ráadásul ő is Magyar nyelvi támogatottsággal rendelkezik.

A Secure Eraser Standard Edition egy karbantartó és privát takarító szoftver egyetlen felületen, ami a böngészők, a regisztrációs adatbázis, illetve a merevlemez biztonságos tisztítására alkalmas. Otthoni használat esetén teljesen ingyenesen futtatható.

Secure Eraser Standard Edition

Secure Eraser Standard Edition összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Secure Eraser Standard Edition
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Soft4Boost Secure Eraser 5.9.52020-06-04 Soft4Boost Secure Eraser 5.9.5 (0)
  A Soft4Boost Secure Eraser egy több törlési metódust is támogató végleges fájltörlő szoftver. Ezzel a Free alkalmazással […]
 • Glary Tracks Eraser 5.0.1.2172021-11-29 Glary Tracks Eraser 5.0.1.217 (0)
  A Glary Tracks Eraser egy fejlett rendszerpucoló szoftver, amivel többek között a böngészők előzményeit tudod eltávolítani. Alapvető […]
 • Context Shredder 3.0.0.02021-11-27 Context Shredder 3.0.0.0 (0)
  A Context Shredder egy hatékony végleges fájlmegsemmisítő amivel a számítógépen eltárolt fájlokat lehet visszaállíthatatlan több […]
 • dErase 3.02020-12-17 dErase 3.0 (0)
  A dErase egy ingyenes végleges fájl megsemmisítő, törlő szoftver Windows rendszerre. A Free alkalmazás egy de akár egyszerre több […]
 • Secure File Deleter 6.062019-07-13 Secure File Deleter 6.06 (0)
  A Secure File Deleter egy fájlok végleges megsemmisítésére alkalmas szoftver, amivel komolyabb erőfeszítés nélkül tudod a bizalmas […]