Titkosítás

NordPass 5.17.26

A NordPass egy biztonságos jelszó menedzser program amivel kényelmesebb jelszó tárolás megvalósítása támogatott. A szoftverrel egyszerre több eszközön is szinkronizálni lehet a jelszavakat, így sokkal hatékonyabban kevesebb felhasználói interaktivitást igényel a futtatása. Free alkalmazás.

Egy népszerű jelszó kezelő alkalmazás amivel a jelszavak biztonságos tárolása, kezelése lehetséges. A NordPass böngésző pluginként használható ahol a program automatikusan kezeli a jelszavakat.

A NordPass letöltése és a telepítése után a program azonnal használható, a jelszavak eltárolása az azokhoz tartozó oldalakba való begépelése csekély interakciót igényel.

A biztonságos jelszó eltárolásához az erős titkosítási módszenek lehet köszönni, így nem lehetséges, hogy azokhoz olyan felhasználó férhessen hozzá akinek erre nincs jogosultsága. Az alkalmazást egy ismert szoftver kiadó tette közzé, a beszerezhető alkalmazások között VPN kliens szoftverek is megtalálhatóak.

Eredményes jelszó menedzser program a NordPass

A NordPass megoldása ingyenesen, illetve kereskedelmi szoftverként is beszerezhető, az utóbbi több funkciót biztosít, az azoknak javasolt szoftver akik gyakran szoktak olyan oldalakra belépni ahol erős jelszavak használata kötelező mivel olyan bizalmas adatokat kezel. A szoftver korlátlan jelszó eltárolására használható fel, ahol akár több gépen is futtatni lehet amiket szinkronizálhatunk.

Alternatív megoldásként a Passwords Guru jelszó kezelő, illetve az Universal Password Manager nevű alkalmazás futtatható amivel egyszerűben lehet sokkal biztonságosabb jelszó széf funkciókat elvégezni.

A NordPass egy biztonságos jelszó kezelő alkalmazás amivel akár több gépen is sokkal biztonságosabban szinkronizálási lehet a jelszavakat eltárolni, illetve beírni ha szükséges. Kereskedelmi változatban is beszerezhető ami több eszközön is támogatja, hogy használhassuk.

NordPass

NordPass Összefoglaló:

 • jelszó menedzser
 • több eszközön is használható egy adott időintervallumban
 • szinkronizálási támogatás
 • egyszerű használat
 • biztonságos használat
 • a legismertebb böngészőkhöz
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://nordpass.com/
NordPass letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
NordPass
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Password Safe 3.66.12024-06-04 Password Safe 3.66.1 (0)
  A Password Safe nevű jelszómenedzser program segítségével átlátható és biztonságos módon van arra lehetőség, hogy az általad […]
 • KeePassXC 2.7.92024-06-20 KeePassXC 2.7.9 (0)
  A KeePassXC egy igazán professzionális szinten használható, teljesen ingyenes jelszó menedzser program amivel a jelszavak sokkal […]
 • KeePassXC Portable 2.7.92024-06-20 KeePassXC Portable 2.7.9 (0)
  A KeePassXC Portable egy installáció nélkül használható jelszó menedzser szoftver amivel egyszerre több ilyen jellegű információ […]
 • Sticky Password 8.8.6.18172024-06-05 Sticky Password 8.8.6.1817 (0)
  A Sticky Password nevű alkalmazással sokkal biztonságosabban, egyben kényelmesebben tudod a jelszavaidat, illetve az azokhoz tartozó […]
 • Sticky Password Premium 8.8.6.18172024-06-05 Sticky Password Premium 8.8.6.1817 (0)
  A Sticky Password Premium egy felhő alapú technológiát használó jelszó széf szoftver, ami a népszerű program kereskedelmi kiadása. A […]

Szólj hozzá