Blog

Privát tartalmak visszaállíthatatlan megsemmisítésére választható a Macrorit Data Wiper Free

Egy hatékony fájlmegsemmisítő program amivel visszaállíthatatlan törlési módszerekkel lehet a privát adatokkal készített fájlokat törölni a merevlemezről. A Macrorit Data Wiper Free hordozható kiegészítőként is futtatható, otthoni felhasználási célok esetén ingyenesen a szükséges szolgáltatásokhoz biztosít hozzáférést.

A fájltörlő alkalmazással az érzékeny tartalommal létrehozott fájlokat lehet visszaállíthatatlan törlési eljárással törölni a számítógép merevlemezéről ahol egy rugalmas konfigurálási lehetőséggel definiált Tools futtatható FAT, NTFS, EXT, REFS, Apple HFS+ fájlrendszerrel létrehozott adathordozókhoz. A szoftverrel a cserélhető adathordozók, a számítógép merevlemezén lehet egy mély formázási módszerrel törölni a privát tartalommal rendelkező fájlokat, illetve meghatókon tárolt tartalmakat.

A merevlemezen található privát tartalmak megsemmisítéséhez

Minden ma használt merevlemez fajtához használható ami akár SSD merevlemez, USB Flash, MicroSD kártyákon tárolt fájlok törléséhez hatékony.

Az szoftver egy partíció fájlkezelő funkcióval biztosítja, hogy hatékonyabban lehessen kiválasztani azt a tartalmat amit meg szeretnénk semmisíteni, kormányzati szintű fájlmegsemmisítési módszereket is kínál. A Macrorit Data Wiper Free rendszerindító lemezek létrehozásához szükséges funkcióval támogatja, hogy teljes merevlemezek tartalmát lehessen törölni. Telepíthető, illetve hordozható kiadásban is beszerezhető.

Macrorit Data Wiper Free – fájlmegsemmisítő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Privát tartalmak visszaállíthatatlan megsemmisítésére választható a Macrorit Data Wiper Free
Szerző
Leírás
Privát tartalommal létrehozott fájlok megsemmisítéséhez lehet használni a Macrorit Data Wiper Free eszközét.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá