Portable programok

Macrorit Data Wiper Free Portable 7.0.2

A Macrorit Data Wiper Free Portable egy telepítés nélkül futtatható privát tartalmak esetén hatékony végleges fájlmegsemmisítő eszköz. A szoftverrel egy korszerű megoldással lehet törölni azokat a fájlokat amik bizalmas tartalommal rendelkeznek. A szoftverrel a lomtár, egy teljes meghajtó, illetve a szabad kapacitással rendelkező tárhely törlése lehet. A program Gutmann, DOD, ZERO, PSEUDO RANDOM fájltörlési módszerekkel használható. Free alkalmazás.

A programmal visszaállíthatatlan módon lehet törölni az összes azon tartalmat a számítógépről ami privát tartalommal rendelkezik, amit azok a szoftverek sem tudnak helyreállítani amivel a lomtárból eltávolított megoldásokat futtatják. A Macrorit Data Wiper Free Portable ingyenesen próbálható ki az otthoni felhasználók számára.

A Macrorit Data Wiper Free Portable letöltése után a szoftvert ki kell bontani az egy tömörített mappában biztosítja azokat a fájlokat ami a szoftver funkcióihoz fontos. Nem kell installálni.

A végleges fájlmegsemmisítő szoftver a fájlok törlésekor azokhoz a tároló területekhez választható ahol egy normál PC tulajdonos olyan fájlokat tárol ami privát adatokkal lettek létrehozva. A szoftverrel törölhetjük a lomtár tartalmát, egy teljes meghajtót, illetve azt a tárterületet ahol korábban fájlokat tároltunk. A szoftver a Macrorit Data Wiper Free Portable a legbiztonságosabb törlési módszerrel támogatja amiket az a Windows futtató választhat ki aki olyan tartalmakat szeretne törölni amit helyreállíthatatlanul szeretne megsemmisíteni. Gutmann, DOD, ZERO, PSEUDO RANDOM törlési típusokat lehet kiválasztani.

Az alkalmazás kezeléséhez szükséges szolgáltatásokat egy áttekinthető modern indítópanelon lehet elérni ahol akár néhány kattintással be tudjuk állítani, kiválasztani a törlendő fájlokat, a törlés módszerét.

Privát adatokkal létrehozott fájlok megsemmisítésére a Soft4Boost Secure Eraser, illetve a dErase nevű program használható, több törlési módszerrel támogatja, hogy véglegesen törölhessük a bizalmas adatokat.

A Macrorit Data Wiper Free Portable hordozható szoftverként elérhető törölt adat helyreállító szoftver amivel a teljes meghajtó, lomtár, illetve a szabad tárhely választható ki hogy töröljük az eltárolt már nem használt privát tartalmakat. Ingyenes kiadás.

Macrorit Data Wiper Free Portable

Macrorit Data Wiper Free Portable Összefoglaló:

 • Végleges fájltörlő program
 • nem kell telepíteni
 • lomtár tartalmának a törlése
 • meghajtókon eltárolt fájlok megsemmisítésére
 • modern felhasználói felület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://macrorit.com/free-data-wiper.html
Macrorit Data Wiper Free Portable letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Macrorit Data Wiper Free Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Macrorit Data Wiper Free 7.0.22024-04-14 Macrorit Data Wiper Free 7.0.2 (0)
  A Macrorit Data Wiper Free megoldása egy igen hatékony végleges fájl megsemmisítő, adattörlő eszköz, amivel a meghajtóidat tudod […]
 • Zer0 0.25.2.312023-05-23 Zer0 0.25.2.31 (0)
  A Zer0 egy praktikus segédprogram, amivel a privát jellegű fájljaidat tudod véglegesen törölni a számítógépedről. A szoftver […]
 • Secure File Deleter 6.132022-12-05 Secure File Deleter 6.13 (0)
  A Secure File Deleter egy fájlok végleges megsemmisítésére alkalmas szoftver, amivel komolyabb erőfeszítés nélkül tudod a bizalmas […]
 • WipeFile 3.42020-01-27 WipeFile 3.4 (0)
  A WipeFile egy telepítés nélkül használható végleges fájl törlő szoftver amivel manuálisan van lehetőség adott fájlok, illetve mappák […]
 • Soft4Boost Secure Eraser 7.6.5.3652024-05-02 Soft4Boost Secure Eraser 7.6.5.365 (0)
  A Soft4Boost Secure Eraser egy több törlési metódust is támogató végleges fájltörlő szoftver. Ezzel a Free alkalmazással […]

Szólj hozzá