Zer0 0.25.1.30

A Zer0 egy praktikus segédprogram, amivel a privát jellegű fájljaidat tudod véglegesen törölni a számítógépedről. A szoftver használata nagyon egyszerű, Jobb egérgombos integráció, kötegelt feladat támogatás jellemzi. Free alkalmazás ( Ingyenes ). Profi fájl, adatmegsemmisítő program.

Ha a számítógéped merevlemezéről törölsz egy fájlt, azt adott szituációtól függően később vissza is lehet állítani törölt adat helyreállító programokkal. Ha te visszaállíthatatlan formában szeretnél tartalmakat véglegesen megsemmisíteni, akkor itt a Zer0 nevű szoftver, ami nem csak hogy ingyenes, de egyben az egyszerű használatról is gondoskodik.

A Zer0 letöltése után a szokványos telepítési lépések követése után egy igen egyszerű, minimalista felhasználói felület fogad. A szoftver beszerezhető telepítést nem igénylő kiadásban is.

A Zer0 végleges fájlmegsemmisítője szinte bármilyen fájlkiterjesztés esetén használható, legyen az kép, videó, zene, dokumentum, alkalmazás, archivált fájl. A program egyetlen munkafolyamat alatt egyszerre több fájlt is törölni tud biztonságosan. Itt nem is kell mást tenned, mint az alkalmazás kezelőfelületére húzni azokat a fájlokat amikről szó van, opcionálisan a szoftver beépített fájlkezelő funkcióját is igénybe lehet venni. Helyi menü szerint is elérhető a Zer0.

Fájlok végleges törléshez futtatható program a Zer0

A törlés során egy speciális metódust alkalmaz a szoftver, a fájl helyét véletlenszerű adatokkal írja felül, így nehezítvén meg, lehetetlenné téve az esetleges törölt adat visszaállítás kísérletét. A Zer0 előnyeként hozható fel a nagyon egyszerű használat, minimális felhasználói beavatkozást igénylő beállítási opciók, ami viszont negatívum, hogy az alkalmazás a hasonló adott feladatokra tervezett alkalmazásokkal összehasonlítva nem nem támogatja annak a lehetőségét hogy te válaszd ki a törlési metódus típusát.

Fájlmegsemmisítőként választhatod még az Alternate File Shredder, a Soft4Boost Secure Eraser, illetve a Secure File Deleter nevű programot. Az utóbbi alternatíva már tartalmazza a korábban említett törlési metódus választás lehetőségét.

A Zer0 egy ingyenes, nagyon egyszerűen használható végleges fájl megsemmisítő szoftver, amivel privát jellegű tartalmakkal rendelkező képeket, videókat, szöveges dokumentumokat törölhetsz visszaállíthatatlan formában. Portable változatban is beszerezhető. Helyi menü támogatással is rendelkezik.

Zer0

Zer0 összefoglaló:

 • Fájlmegsemmisítő alkalmazás
 • hordozható változatban is letölthető
 • nagyon egyszerű a használata
 • jobb egérgombos integráció
 • szinte bármilyen fájlkiterjesztés esetén használható
 • kötegelt feladat támogatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.kcsoftwares.com/?zero


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Zer0
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Macrorit Data Wiper Free 6.7.02022-12-18 Macrorit Data Wiper Free 6.7.0 (0)
  A Macrorit Data Wiper Free megoldása egy igen hatékony végleges fájl megsemmisítő, adattörlő eszköz, amivel a meghajtóidat tudod […]
 • Macrorit Data Wiper Free Portable 6.7.02022-12-18 Macrorit Data Wiper Free Portable 6.7.0 (0)
  A Macrorit Data Wiper Free Portable egy telepítés nélkül futtatható privát tartalmak esetén hatékony végleges fájlmegsemmisítő […]
 • Secure File Deleter 6.132022-12-05 Secure File Deleter 6.13 (0)
  A Secure File Deleter egy fájlok végleges megsemmisítésére alkalmas szoftver, amivel komolyabb erőfeszítés nélkül tudod a bizalmas […]
 • Zer0 Portable 0.25.1.302022-10-23 Zer0 Portable 0.25.1.30 (0)
  A Zer0 Portable egy telepítés nélkül futtatható végleges fájlmegsemmisítő amivel a Windows rendszeren eltárolt privát […]
 • WipeFile 3.42020-01-27 WipeFile 3.4 (0)
  A WipeFile egy telepítés nélkül használható végleges fájl törlő szoftver amivel manuálisan van lehetőség adott fájlok, illetve mappák […]