Windows Tools

Macrorit Disk Partition Expert Free Edition 8.1.6

A Macrorit Disk Partition Expert Free Edition egy korszerű lehetőségeket biztosító merevlemez kezelő program. A szoftver segítségével partíciókat tudsz átméretezni, törölni, másolni, újakat létrehozni. az azokon található tartalmakhoz is hozzá lehet férni, mivel egy beépített fájlkezelő szolgáltatást is tartalmaz. Nagyon egyszerű a használata, Free alkalmazásként áll rendelkezésre.

A címben említett alkalmazás segítségével az összes fontosabb partíció kezelési műveletet végre tudod hajtani, amire csak szükséged lehet. A Macrorit Disk Partition Expert Free Edition beszerezhető hordozható változatban is, ami rugalmasabb kezelhetőséget biztosít.

A Macrorit Disk Partition Expert Free Edition letöltése után a telepítés befejeztével egy áttekinthető, egyben rengeteg hasznos funkciót biztosító kezelőfelületen kezdeményezheted a partícióid kezelését.

A szoftver segítségével könnyedén méretezheted át a meglévőket, újakat hozhatsz létre, információkat szerethetsz a merevlemezedről. A szoftver különlegessége, hogy opcionálisan fájlkezelési műveleteket is végre lehet vele hajtani, így a szoftver akár egyszerűbb biztonsági mentések létrehozására is ideális.

Ingyenes merevlemez kezelő a Macrorit Disk Partition Expert Free Edition

A Macrorit Disk Partition Expert Free Edition támogatja, hogy a már fölöslegessé vált meghajtók tartalmát biztonságosan törölni tudd, így az ilyen jellegű bizalmas adatokat tartalmazó fájlokat később semmilyen alkalmazással nem lehet visszaállítani. A Macrorit Disk Partition Expert Free Edition megoldásával akár töredezettség mentesíteni is lehet a korábban kiválasztott meghajtókat. Partíció átméretezésekor csak néhány egyszerű lépést kell végrehajtani, itt néhány alapvetőbb adat megadására van csak szükség. Ezt alapvetően két módszerrel lehet végrehajtani, vagy megadod azt a méretet amit szeretnél kapni, vagy egy beépített csúszka segítségével teheted azt meg.

Particionálási feladatokra használhatod még a Free Partition Manager vagy az Eassos PartitionGuru megoldását, mindkét alternatíva teljesen ingyenesen használható, az egyszerű futtathatóságra koncentrál.

A Macrorit Disk Partition Expert Free Edition egy teljesen ingyenesen használható particionáló program, amivel átméretezhetsz, újakat hozhatsz létre, mozgathatod azokat. Biztosít még egy töredezettség mentesítő szolgáltatást, illetve egy beépített fájlkezelő funkciót. Nagyon egyszerű a használata.

Macrorit Disk Partition Expert Free Edition

Macrorit Disk Partition Expert Free Edition összefoglaló:

Macrorit Disk Partition Expert Free Edition letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Macrorit Disk Partition Expert Free Edition
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá