Windows Tools

Free Partition Manager 5.1.1.8

A Free Partition Manager egy univerzális merevlemez kezelő asszisztens program, amivel Partíciókat lehet átméretezni, darabolni, egyesíteni, másolni néhány egyszerű lépés követésével. Az egyéb opciói részeként egy egyszerű fájlkezelő szolgáltatást is biztosít, ahol a merevlemezen található fájlokat lehet megtekinteni. Nagyon egyszerű a használata, Free alkalmazásként futtatható.

Egy ingyenes, egyben számos igen hasznos szolgáltatást biztosító Particionáló program a Free Partition Manager, amivel az összes említésre méltó feladat végrehajtható, amit egy ilyen jellegű alkalmazás esetén el lehet várni. Az átlátható kialakításának köszönhetően nagyon egyszerű a használata. Értelemszerűen csak azoknak ajánljuk, akik tudják is mire való az alábbi alkalmazás, mivel a nem rendeltetésszerű használata adatvesztést okozhat.

A Free Partition Manager letöltése után néhány lépésben telepíthető, ezt követően egy igen jól megtervezett felhasználói felület fogad, ahol kezdeményezhető az előzőleg említett feladatsor bármelyike.

Az alkalmazással könnyedén tudsz létrehozni új Partíciókat, vagy akár a meglévőket méretezhetsz át, darabolhatsz, vagy opcionálisan annak a tartalmát másolhatod egy másikra, ez inkább biztonsági mentési feladatok esetén jöhet jól.

Az Free Partition Manager az általa biztosított funkciókat, az alkalmazás bal oldali panelján teszi elérhetővé. Információt tud biztosítani a merevlemez méretéről, annak a felosztásáról, továbbá hogy milyen fájlrendszert alkalmaz.

A szoftver semmilyen extra beállítást nem igényel, nem tartalmaz, az egyetlen negatívuma, hogy Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik, de ezt a tulajdonságot teljes mértékben ellensúlyozza az a tény, hogy ingyenesen áll rendelkezésre bárki számára.

Amire viszont érdemes felhívni a figyelmet, hogy az alkalmazás nem rendeltetésszerű használata akár adatvesztéssel is járhat mivel adott munkafolyamatok esetén akár a meghajtók tartalmának a törlésére is szükség lesz.

Alternatív megfelelőjeként választhatod a Eassos PartitionGuru vagy a EaseUS Partition Master Home Edition nevű programot.

A Free Partition Manager egy teljesen ingyenesen használható Particionáló program, amivel újakat hozhatsz létre, átméretezheted a meglévőket, egyesíthetsz, illetve darabolhatod azokat ha arra tartanál igényt.

Free Partition Manager

Free Partition Manager Összefoglaló:

  • Merevlemez particionáló program
  • egyesítés, darabolás, újak létrehozása
  • Átméretezési feladatokhoz
  • Modern, áttekinthető kezelőfelület
  • tartalmaz egy egyszerűbb fájlkezelő szolgáltatást
  • Angol nyelv
  • Teljes verziós változat ( Freeware )
  • Hivatalos oldal: http://amazing-share.com/free-partition-manager.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Free Partition Manager
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá