EASEUS Partition Master Professional 18.0.0.230912

Az EASEUS Partition Master Professional merevlemez asszisztens program segítségével professzionális szinten tudod a géped háttér tárolóit átméretezni. A szoftverrel új partíciókat hozhatsz létre átméretezheted azt, törölheted, illetve egyesíteni lehet a különállókat ha esetleg a Windows használata során arra lenne szükség. Extrák: Az operációs rendszer mozgatása, klónozása, biztonsági mentések készítése, adatmentő lemez létrehozása, illetve végleges adatmegsemmisítés.

Az alábbi merevlemez kezelő mindent tud amire egy olyan haladó ismeretekkel rendelkezőnek lehet szüksége aki azt fel szeretné osztani, vagy átméretezné. Az EASEUS Partition Master Professional biztonsági mentésekhez, illetve adatmentéshez is hasznos.

Az EASEUS Partition Master Professional letöltése, illetve a telepítése után nem igényli, hogy a PC-t újra kelljen indítani, így azonnal használható. Az igen egyszerű felhasználói felületen a funkciókat nagyon egyszerűen lehet kiválasztani, ezt az ész szerű elrendezés teszi dinamikusabbá.

A szoftver tudásban mindent tud, ezalatt az érthető hogy vele készíthetsz biztonsági mentéseket, létrehozhatsz olyan Bootolható adatlemezeket CD/DVD meghajtóra ami egy hibásan működő Windows-ról való adatmentéshez kell.

Merevlemez klónozáshoz nagyszerű az EASEUS Partition Master Professional

A HDD átméretezése igen egyszerű, itt adott érték megadásával lehet megtenni, vagy egy beépített csúszkával adható meg a mérték. Ha esetleg kevés mérettel rendelkezik a háttértároló, az operációs rendszert klónozhatod, könnyedén mozgatni tudod egy másik tárolóegységre, így a költöztetése problémamentesen valósítható meg.

Két különálló partíció egyesítéséhez csak a szükséges konfigurációt kell megadni ezt követően a feladat teljesen automatikusan történik meg mindent az EASEUS Partition Master Professional megoldására lehet bízni. Komplex biztonsági mentések összeállításához is. Az ingyenes változatban néhány funkció csak korlátozással vehető igénybe.

Közel hasonló megoldás még a WinToHDD költöztetésekhez, ingyenesen a Free Partition Manager használható átméretezéshez, meglévők törléséhez, illetve újak létrehozásához. Az utóbbit javasolt használni ha Free szoftvert szeretnél.

Az EASEUS Partition Master Professional egy HDD kezelő szoftver amivel azokat újraméretezni, klónozni, törölni, újakat létrehozni lehet. Az egyik legtöbb funkciót kínáló szoftver amit jelenleg le lehet tölteni.

EASEUS Partition Master Professional

EASEUS Partition Master Professional Összefoglaló:

  • Merevlemez kezelő alkalmazás
  • klónozáshoz
  • újak létrehozásához
  • törlés
  • biztonsági mentés készítés
  • adatmentő CD/DVD lemezek létrehozásához
  • remek felhasználói felület
  • Angol nyelv
  • Próbaverziós változat ( Trial )
  • Hivatalos oldal: https://www.easeus.com/
EASEUS Partition Master Professional letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
EASEUS Partition Master Professional
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 55,83
URL

Kapcsolódó szoftverek