EASEUS Partition Master Professional: Prémium kategóriás merevlemez kezelő alkalmazás

Egy professzionális merevlemez kezelő alkalmazás amivel könnyedén át tudod méretezni a már meglévő partícióidat. Az EASEUS Partition Master Professional felhasználható még biztonsági mentések készítéséhez, illetve vele egyszerűen tudod az operációs rendszeredet költöztetni nagyobb tárolóegységekre.

A számítógépedhez tartozó partíciók átméretezése Windows alól is megtehető, ha esetleg ezt inkább egy alkalmazással szeretnéd megtenni itt egy igen remek funkciókínálattal rendelkező program az EASEUS Partition Master Professional. A telepítése után nem csak hogy informál a háttértárolók méretéről a felosztásukról, hanem azonnal neki is láthatsz a szóban forgó feladat gyakorlati részének.

Létrehozhatsz teljesen újakat, átméretezheted a meglévőket, a fölöslegeseket törölheted. Az átméretezéshez a megfelelő elérhető merevlemez, illetve partíció kiválasztása után azt méret szerint, vagy egy csúszkával lehet konfigurálni. A használata során javasolt minden alkalmazást leállítani, illetve a fontosabb tartalmakról biztonsági mentést készíteni, ez abban a szituációban jöhet jól ha nem megfelelően sikerülne a feladat.

Meghajtó klónozás…

Néha az évek folyamán egyre több olyan tartalmat menthetünk le a gépre amit nem szeretnénk törölni, csökkenhet a rendelkezésre álló hely, ha nagyobb merevlemezre szeretnél átköltözni, ez az operációs rendszert is érinti, abban az esetben is az egyik legjobb választás. Csak ki kell választani a forrás, illetve cél meghajtót, a munkafolyamatot egy beépített varázslófelület navigálja végig. Ha ki szeretnéd próbálni az EASEUS Partition Master Professional nevű alkalmazást azt itt találod. A szabadon kipróbálható változat néhány korlátozást tartalmaz, csak alapfeladatokra használható fel.

Az EASEUS Partition Master Professional kezelőfelülete


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
EASEUS Partition Master Professional: Prémium kategóriás merevlemez kezelő alkalmazás
Szerző
Leírás
EASEUS Partition Master Professional - Prémium kategóriás merevlemez kezelő szoftver.

Kapcsolódó szoftverek