Partíciók törléséhez, létrehozásához választható megoldás az Active@ Partition Manager

A particionáló program egy ingyenesen használható kiegészítő amivel minden lényegesebb merevlemez szerkesztési tevékenység támogatott. Partíciók formázáshoz, újak létrehozáshoz, rendszer indítási szektorok konvertáláshoz fejlesztették ki. Az Active@ Partition Manager a meghajtók jelöléseinek, a betűjelének a módosításához is futtatható.

A Windows rendszeren használható szoftver a rendelkezése álló merevlemezek, illetve külső adathordozók particionálásához használható.

Az Active@ Partition Manager NTFS, FAT, EXFAT, UFS, JFS fájlrendszerek készítéséhez áll rendelkezésre. A program új partíciók létrehozásához, törléséhez, módosításukhoz ideális ahol a szükséges definíció meghatározása több funkciót igényel. A szoftver felületén a futtatása után minden partíciót kilistáz, a szerkesztendő partíció kiválasztása, illetve a méret definiálása után azonnal el is végzi a HDD testre szabásához szükséges módosítást.

Partíció kezelő program

A konfiguráló szoftver sokkal korszerűbb, rendezettebb funkciókkal rendelkezik mint az operációs rendszer integrált merevlemez kezelője. Az MBR rendszer indítási problémákhoz is tartalmaz kiegészítőt, MBR – GPT Windows rendszer betöltődési terület konvertálására, illetve a szerkesztéshez szükséges funkciók hatékonyan futtathatóak.

Módosíthatóak a partíciók attribútum paraméterei, amivel korszerűbb munkafolyamatok elvégetésére van lehetőség. A particionáló szoftver a Active@ Partition Manager innen érhető el.

Active@ Partition Manager – Partíció szerkesztő program attribútum módosítási megoldással


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Partíciók törléséhez, létrehozásához választható megoldás az Active@ Partition Manager
Szerző
Leírás
Windows operációs rendszerre elérhető particionáló program az Active@ Partition Manager amivel formázhatóak, újak hozhatóak létre illetve át lehet azokat méretezni.

Kapcsolódó szoftverek