Windows Tools

Active@ Partition Manager 6.3

Az Active@ Partition Manager egy profi particionáló program ami NTFS, FAT32, FAT16 fájlrendszerrel rendelkező tárolóegységekhez a szerkesztésükhöz használhatjuk. A Free alkalmazással partíciókat készíthetünk törölhetőek, újraméretezhetőek. A szoftver akár információkat is ki tud listázni a merevlemezről. MBR, GPT elsődleges szektorok konvertálásához. Cserélhető adathordozókhoz is ki lehet próbálni.

Windows rendszeren használható partíció kezelő program amivel a merevlemez, a számítógéphez csatlakoztatott tárolóegységek particionálásához szükséges eszközök állnak rendelkezésre. Az Active@ Partition Manager ingyenesen használható.

Az Active@ Partition Manager letöltése, illetve a telepítése után egy áttekinthető felhasználói felületen listázza ki azokat a csatlakoztatott, illetve használt merevlemezeket amiket particionálni szeretnénk. NTFS, FAT32, FAT16, EXT2, EXT3, FXS, UFS fájlrendszerekhez támogatott. A szoftvert több fájlrendszerhez is ki lehet próbálni.

Az alkalmazás a számítógép partíciójának a módosításához, illetve a cserélhető adathordókon létrehozott partíciók szerkesztéséhez használható ahol a szükséges eszközök, illetve a módosításhoz definiált funkciók rengeteg kiegészítővel használható.

A partíció szerkesztő az Active@ Partition Manager új partíciók létrehozásához, törléshez, átméretezési feladatok esetén profi egyéni program amivel akár több partíciót is létre lehet hoznunk a cserélhető adathordozókon. MBR, GPT szektorok konvertálásához is biztosít kiegészítőt.

Cserélhető adathordozóknál, partíciók létrehozásához is futtatható a Active@ Partition Manager

A szoftver egy áttekinthető, egyszerű futtathatósági paraméterekkel rendelkező indítópanelon listázza ki azokat a partíciókat amik rendelkezésre állnak. Az azok átméretezése a partíció méretének a beírásával, illetve egy méret módosításhoz elérhető csúszkával módosítható. Ki lehet választani a szoftverrel egy legördülő felületen, hogy mely fájlrendszerrel készítse el.

Particionáló program a GParted Live, illetve a Free Partition Manager amikkel a számítógép merevlemezének partícióját lehet szerkesztenünk.

Az Active@ Partition Manager egy haladó ismeretekkel rendelkező Windows futtatók számára elérhető ingyenes particionáló program amivel formázható, újak hozhatóak létre, illetve át lehet méretezni. MBR, GPT szektor konvertálót is biztosít.

Active@ Partition Manager

Active@ Partition Manager Összefoglaló:

 • particionáló program
 • külső adathordozókhoz is használható
 • partíciók törlése
 • formázás
 • újak létrehozása
 • MBR, GPT konvertáló eszköz
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.pcdisk.com/index.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Active@ Partition Manager
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free Partition Manager 5.1.1.82017-01-05 Free Partition Manager 5.1.1.8 (0)
  A Free Partition Manager egy univerzális merevlemez kezelő asszisztens program, amivel Partíciókat lehet átméretezni, darabolni, […]
 • Macrorit Disk Partition Expert Free Edition 8.1.62024-04-12 Macrorit Disk Partition Expert Free Edition 8.1.6 (0)
  A Macrorit Disk Partition Expert Free Edition egy korszerű lehetőségeket biztosító merevlemez kezelő program. A szoftver segítségével […]
 • GParted Live 1.4.0-62020-11-04 GParted Live 1.4.0-6 (0)
  A GParted Live rendkívül hasznosnak számít azok számára akik egy ingyenes, minden fontosabb funkciót tartalmazó Merevlemez kezelő […]
 • Aomei Partition Assistant Lite 7.52019-07-19 Aomei Partition Assistant Lite 7.5 (0)
  Az Aomei Partition Assistant Lite egy otthoni felhasználásra teljesen ingyenesen használható Partíció kezelő szoftver, ami rengeteg […]
 • Eassos PartitionGuru 4.9.5.5082017-11-08 Eassos PartitionGuru 4.9.5.508 (0)
  Az Eassos PartitionGuru egy Partíció mindenes szoftver ami ideális biztonsági mentések készítéséhez, átméretezéséhez, törölt […]

Szólj hozzá