Blog

Aomei Partition Assistant Lite: Partíció kezelő program profilos feladatokkal

A partíció kezelő szoftver annyiban tér el a hasonló szoftverektől, hogy sokkal felhasználóbarátabban vannak hozzáadva a vele elvégezhető feladatok. A szoftver ezt profilosan támogatja, az Aomei Partition Assistant Lite egy profi merevlemez kezelő szoftver, amivel a partíciókon végezhetünk el olyan feladatokat amik szükségesek.

A program teljesen ingyenesen használható abban az esetben ha otthoni felhasználásra szántuk, a legnépszerűbb, legfontosabb partíció kezelési feladatokat szeretnénk elvégezni. Az Aomei Partition Assistant Lite megoldásával azt átméretezhetjük, átnevezhető, rendszer indító lemezt hozhatunk létre, vagy akár cserélhető adathordozókról lehet Windows rendszert elindítani anélkül hogy azt telepíteni kellene.

Természetesen egy profi megoldás, hogy biztonsági mentést tudj készíteni minden fontosabb tartalomról ha esetleg nem lehet a hagyományos módszerrel elérni. Ehhez áll rendelkezésre a rendszer indítólemez készítési mód. Ez a funkció csak a megvásárolt példányban érhető el.

Profilos konfigurálás

Az alkalmazás néhány népszerű lehetőségét profilba rendszerezve lehet elindítani, így egyszerűbben használható. A szoftver a hardverhez tartozó információk megjelenítésére is megfelelő, ezzel szintén a felhasználás tehető dinamikusabbá. HDD-k komplex másolásához ahol néhány lépésre van csak szükség. A particionáló alkalmazás innen szerezhető be.

Aomei Partition Assistant Lite


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Aomei Partition Assistant Lite: Partíció kezelő program profilos feladatokkal
Szerző
Leírás
Aomei Partition Assistant Lite - Ingyenes Partíció kezelő szoftver

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá