3nity CD DVD BURNER: Ingyenes, ígéretes CD/DVD író program Windowsra

Egy Windows rendszerre tervezett, teljesen ingyenesen használható CD/DVD író alkalmazás amivel szinte bármilyen fájl azonnal lemezre írható aszerint ahogy a végeredmény felhasználási helye igényli. A 3nity CD DVD BURNER akár Bootolható adathordozókhoz, illetve ISO fájlok létrehozásához is felhasználható.

A program egy ígéretes CD/DVD író ami nem csak hogy teljesen ingyenesen használható, több igen hasznos paraméterrel is rendelkezik, aminek köszönhetően teljesen lecserélhető akár egy korábban használt kereskedelmi szoftver amit szintén erre a feladatra hoztak létre.

A 3nity CD DVD BURNER nevű programmal létrehozhatsz olyan lemezképeket amiknek a kimeneti formátuma ISO kiterjesztés, itt szinte bármilyen fájlt ki lehet választani a végeredményhez.

Bootolható adathordozókhoz

Ha szükséges, azt Bootolhatóvá lehet tenni, ezt inkább telepítőkészleteknél lehet felhasználni. A program több információt is biztosít nem csak a géphez tartozó hardver eszközről, hanem a CD/DVD lemezről is amivel rugalmasabbá válik a felhasználhatósága. Ha olyan lemezt használsz fel, ami többször is írható, a szoftverrel formázható, így az kényelmesebben használható fel majd újból. Az író alkalmazás szabadon kipróbálható változata innen érhető el.

3nity CD DVD BURNER – CD/DVD író program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
3nity CD DVD BURNER: Ingyenes, ígéretes CD/DVD író program Windowsra
Szerző
Leírás
3nity CD DVD BURNER - Ingyenes író program szinte bármilyen fájlformátumhoz.

Kapcsolódó szoftverek