Blog

Audió lemezek rippeléséhez, Blu-ray tartalmak írására próbálható ki a Homa Burner .NET

A CD/DVD író programmal lemezképeket, illetve videókat lehet lemezre írni. Blu-ray, ISO, CUE tartalmakat a leghatékonyabb jellemzővel archiválhatóak a lemezre ami egy egyszerű, áttekinthető alternatív kiegészítő akár a kevés ismeretekkel rendelkező PC használóknak. A Homa Burner .NET zenei tartalmakkal tervezett lemezek Rippeléséhez is biztosít funkciókat.

ISO, BLU-ray fájlok lemezre írási munkafolyamataihoz egy modern felhasználói felülettel kifejlesztett program ami minden ma forgalomban lévő, többrétegű adathordozó esetén is hatékony.

A Homa Burner .NET Blu-ray formátumba konvertált videók lemezre írásához is futtatható ahol akár egy speciális fájlkezelőt is használhatunk amivel ki tudjuk választani azokat a videó tartalmakat amiket egy összeállítás kollekcióban szeretnénk létrehozni.

Adatlemez tartalmak esetén ISO, illetve CUE projektekhez egy integrált böngészővel lehet megtekinteni az írási munkafolyamathoz kiválasztott tartalmakat.

Audió lemezek rippeléséhez

Audió CD/DVD lemezek backupok létrehozásához egy Rippelő eszközt is futtathatunk amivel a számítógépre lehet átmozgatni azokat a zenei fájl kollekciókat amit konvertálni, illetve vágni is lehet akár egy gyakran használt multimédiás eszközön való lejátszáshoz.

A Homa Burner .NET CD/DVD író program ingyenes használat esetén funkciókorlátozással futtatható 30 napig ami innen szerezhető be.

Homa Burner .NET


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Audió lemezek rippeléséhez, Blu-ray tartalmak írására próbálható ki a Homa Burner .NET
Szerző
Leírás
Hatékony CD/DVD író program amivel a műsoros adathordozók rippeléssel extra kiegészítőkkel tárolhatóak el a gépre. A Homa Burner .NET Blu-ray adathordozók készítéséhez is kipróbálható.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá