Blog

Ingyen futtatható CD/DVD lemez író az RZ Free DVD Burner multimédiás tartalmakhoz, illetve adatlemezekhez

A CD/DVD író program egy multimédiás fájlokhoz, audió tartalmak, videók, ISO formátumok, normál fájlkiterjesztések lemezre írására elérhető megoldás. Az alkalmazás futtatásához egy modern, egyszerűen elérhető, áttekinthető felhasználói felületen tudjuk kiválasztani azt a funkciót ami egy kezdő felhasználóknak létrehozott lemez írási munkafolyamathoz lett létrehozva. Az RZ Free DVD Burner egy ingyen futtatható CD/DVD író.

A szoftver egy akár alap felhasználói ismerettel rendelkező Windows operációs rendszert futtató felhasználók számára rugalmas fájlformátum támogatás szerint definiált kiegészítő amivel multimédiás fájlokat, illetve normál adatlemez projektben betallózott tartalmak lemezre írásához lehet használni.

Lemezképek CD/DVD lemezre írására

A CD/DVD író felhasználói felületén fájlkiterjesztés szerint biztosítja a lemez írási feladatot, pillanatokon belül beállítható, jobb paraméterekkel írja lemezre a tartalmakat.

Ha egy olyan projektet szeretnénk lemezre írni amit Blu-ray lemezre szeretnénk elkészíteni, az videó fájlkiterjesztéssel hoztuk létre, a szoftver minden jelenleg megvásárolható lemez típust támogat.

A CD/DVD író szoftver a korábban létrehozott lemezek egyszerű, alap, minimális interakciót igénylő módszerrel támogatja, hogy azt a gépre Rippeljük, a szerkesztése után a RZ Free DVD Burner eszközével CD/DVD lemezre tudjuk írni, innen szerezhető be.

RZ Free DVD Burner – CD/DVD író program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyen futtatható CD/DVD lemez író az RZ Free DVD Burner multimédiás tartalmakhoz, illetve adatlemezekhez
Szerző
Leírás
Zenékhez, filmekhez használható író program az RZ Free DVD Burner. Rippelő funkciót is biztosít azok számára akik használni szeretnék.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá