Ignition: Windows kiegészítő CD/DVD lemezek írásához

A nagyobb mérettel rendelkező fájlok lemezre írásához használható segédprogram az Ignition amivel egy optimalizálási módszerrel lehet helyet megtakarítani az adathordozón. Ingyenes, multimédiás fájlok írásához is maximális támogatással futtathatjuk.

CD/DVD írási feladatoknál fontos segédprogram amivel a nagyobb mérettel rendelkező fájlokat lehet lemezre írni azt tömörítve a végeredmény kevesebb helyet igényel majd az adathordozón.

A szoftver, az Ignition korlátlan felhasználhatósággal futtatható, ahol egy normál felhasználónak fontos profil beállítás is megtalálható.

Adattömörítő zenei fájlokhoz

Adatlemezeket, illetve multimédiás tartalmakat lehet kiválasztani, azt a kezdő felhasználók tudják kevesebb energiaráfordítással használni így akár néhány percen belül létrehozható a feladathoz szükséges beállítással. A szoftver a tartalmak betallózásából és a futtatásából áll. A program minden ma beszerezhető adathordozóhoz remek támogatottsággal támogatott.

A program használatával lehetőség van arra hogy akár több fájl tudjunk eltárolni a lemezen. Az író program futtatása sajnos azon korlátozásokat tartalmazza, hogy csak adat, illetve multimédiás fájl összeállításokat lehet vele írni.

Saját műsoros adathordozók készítésekor meg tudjuk őrizni az audió, illetve videók minőségét. Az Ignition rendszer kezelő megoldása innen szerezhető be azok számára akiknek pont az alábbi szoftvert keresték.

Ignition – CD/DVD író szoftverekhez használható segédprogram


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ignition: Windows kiegészítő CD/DVD lemezek írásához
Szerző
Leírás
A szoftverek egy érdekes de később mindenképp népszerű eljárással lehet tömöríteni a CD/DVD lemezekre kiírásra definiált tartalmakat. Az Ignition ingyenesen használható.

Kapcsolódó szoftverek