Fájlok CD/DVD lemezre írása a PowerISO programmal

Egy virtuális meghajtók létrehozásához, rippeléshez, illetve tartalmak tömörítéséhez profi szoftver. Konvertáláshoz, illetve ISO fájlok szerkesztéséhez is futtatható. A PowerISO CD / DVD / BD-ROM adathordozóra fájlok írásához is megfelel.

A szoftverrel virtuális meghajtókat lehet létrehozni DAA, NRG, BIN, ISO, CDI lemezképekhez. Saját képfájlokat lehet készíteni, módosíthatjuk, CD/DVD lemezeket rippelhetünk, fájlokat tömöríthetünk, illetve akár CD / DVD / BD-ROM adathordozóra lehet tartalmakat írnunk. A PowerISO képfájlok tömörítési feladataihoz is használható amivel akár jelszóval lehet a privát tartalommal létrehozott fájlokat titkosítani. A szoftver egy Audió konvertáló funkciót is biztosít MP3, FLAC, APE, OGG, WMA, WAV formátumokhoz.

Képfájlok CD/DVD lemezre írása

Egy írási feladat alapján támogatott beállítás panel felületen választható ki az aktuális munkafolyamat. Adat CD/DVD lemezképeket, UDF lemezképeket, többmenetes adathordozókat, Audió CD, kombinált tartalmakat írhatunk. Akár több fájl írásához is futtatható, az ISO tartalmak a fájlkezelő funkcióval, a vágólapról betallózható, illetve a felületére húzható. A képfájlkezelő alkalmazással a megnyitott fájlok átnevezhetőek, törölhetőek, a tulajdonságai is megtekinthetőek. Az írt adatokat ellenőrizhetjük, többmenetes adathordozókat lehet létrehozni a CD/DVD lemezre tovább tudunk írni. Beállítható az írási sebesség. A több íróval elérhető számítógépekhez is futtatható, kiválaszthatjuk, hogy melyikkel akarjuk az adathordozót égetni.

A multimédiás tartalmak, ISO lemezképek, illetve fájlok írásához hatékony szoftver a PowerISO innen érhető el.

PowerISO – Képfájlkezelő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fájlok CD/DVD lemezre írása a PowerISO programmal
Szerző
Leírás
Lemezképek, MP3, FLAC, APE, OGG, WMA, WAV zenei tartalmak CD / DVD / BD-ROM adathordozóra írásához is hatékony a PowerISO.

Kapcsolódó szoftverek