Blog

Ingyenes író alkalmazás ISO fájlokhoz: CDBurnerXP

Egy ingyenes szoftver amivel bármilyen fájlt lemezre lehet írni, lehetőség van ISO formátumban egyszerű adat lemezek létrehozására, illetve multimédiás tartalmak írására bármely adathordozóhoz. Blu-ray lemezeket is készíthetünk a CDBurnerXP CD/DVD író alkalmazással.

A CD/DVD író szoftverek között egy sokkal egyszerűbb, áttekinthetőbb felhasználói felülettel rendelkező alkalmazás ahol a fejlesztő által létrehozott eszközöket egy indító felületen lehet felfedezni. Ilyen a multimédiás fájlokhoz, illetve lemezkép tartalmakhoz előre konfigurált író eszköz.

A szoftver használata nagyon egyszerű ahol csak ki kell választani, hogy milyen tartalmat kell lemezre írni, betallózás, több menetes lemezt akarunk e készíteni. Az ilyen feladatok esetén is lehetnek hibák, ellenőrizhető az írási feladat befejezése után így a kívánt minőségben készíthetjük el az adathordozót, nem számít, hogy milyen fájlt választottunk ki ehhez.

A CDBurnerXP teljesen az eredetivel megegyező minőséggel rendelkező másolatot tud létrehozni a már létező tartalmaidról, így biztonsági mentések készítéséhez, esetleg a több példányos CD/DVD adathordozókhoz egy igen hasznos szoftver.

A program aktuális verzióját innen szerezheted be. Ha szabadon elérhető szoftvert szeretnél használni, érdemes az alábbi programot választani mivel rengeteg funkciót kipróbálhatunk.

CDBurnerXP – Ingyenes adatlemez író alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes író alkalmazás ISO fájlokhoz: CDBurnerXP
Szerző
Leírás
Teljesen ingyenesen használható író alkalmazás amit bármilyen tartalomhoz felhasználhatunk. A CDBurnerXP Blu-ray lemezekhez is kiváló.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá