Free ISO Burner: Ingyenes író szoftver ISO fájlokhoz

A szoftver egy teljesen ingyenesen kipróbálható, még telepítést sem igénylő CD/DVD író program amivel ISO fájlokat tudsz akár többször felhasználható adathordozókra archiválni. Előnyös tulajdonság hogy konfigurálni sem szükséges a Free ISO Burner megoldását.

A csekély erőforrással rendelkező alkalmazással egy igen egyszerűen használható CD/DVD író programot használhatsz, amit ISO fájlok minőség megőrzése melletti archiválására ideális. A Free ISO Burner még telepítést sem igényel, csak futtatni kell, a program összes általa elérhető funkcióját a fő kezelőfelületén lehet elérni, itt csak néhány olyan lehetőség fedezhető fel ami az égetési munkafolyamathoz szükséges.

A program szinte bármilyen területen, illetve tartalomhoz felhasználható abban az esetben ha az ISO fájlformátummal rendelkezik. A beállításainál kiválaszthatod az írás, illetve a szoftver használatához szükséges legfontosabb tulajdonságokat, ilyen az írás sebessége, továbbá hogy az adathordozó le legyen zárva. Az utóbbi lehetőség csak akkor javasolt ha az adathordozóra nem szeretnél további fájlokat ráírni. Mint a hasonló Író programok ez a változat is támogatja az összes lemez típust, akárcsak az előbb említett többször felhasználható lemezeket. Hátránya, hogy csak ISO fájlokhoz lehet felhasználni, viszont remek választás azoknak akik csak alkalmanként szeretnék használni, a szóban forgó formátumhoz. A Free ISO Burner innen szerezhető be.

Free ISO Burner – Ingyenes ISO író szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Free ISO Burner: Ingyenes író szoftver ISO fájlokhoz
Szerző
Leírás
Ideális megoldás azok számára akik egy ingyenes még telepítést sem igénylő CD/DVD író programot szeretnének használni ISO fájlokhoz. Nem más mint a Free ISO Burner.

Kapcsolódó szoftverek