True Burner: Adatlemezek készítését támogató CD/DVD író alkalmazás

Adatlemezekhez, szinte bármilyen fájltípus egyszerű CD/DVD lemezre való írását támogató ingyenes program a True Burner. A szoftver rengeteg feladathoz hasznos lehet, akár multimédiás jellegű tartalmakhoz, Blu-ray minőségben. Támogatja, hogy külön ki lehet választani az írás sebességét is.

A CD/DVD író program az összes népszerűbb fájlformátumot támogatja, hogy azt minőségromlás mentesen tudd lemezre írni, adatlemezekhez, multimédiás tartalmakhoz, vagy akár Bootolható médiafájlokhoz, ahol telepítőkészleteket, víruskereső, illetve diagnosztikai Tools-okat is felhasználhatsz.

A CD/DVD író szoftver felhasználói felülete, az indítópult minimalista megtervezéssel rendelkezik, ennek köszönhetően a használata sem bonyolult. A telepítésekor arra érdemes odafigyelni, hogy további alkalmazások letöltését, illetve az installálásukat kezdeményezheti, ha arra nincs szükséged, ez kihagyható.

Használata:

A használata nagyon egyszerű, az indítása után csak tallózd be azokat a fájlokat amiket kiírnál, majd válassz CD/DVD meghajtót, ez az opció akkor fontos ha több író hardverrel rendelkezik a számítógéped. Ha esetleg azt jobb minőségben szeretnéd archiválni, vagy a CD/DVD lemez nem támogatja a nagyobb sebességű írást, ezt is igényhez lehet igazítani. A True Burner ingyenes kiadása innen érhető el.

True Burner: Adatlemez író program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
True Burner: Adatlemezek készítését támogató CD/DVD író alkalmazás
Szerző
Leírás
Ha egy ingyenes író szoftvert szeretnél nincsenek különösebb elvárásaid, az egyszerűség mérvadó a számodra akkor itt a True Burner.

Kapcsolódó szoftverek