Blog

ISO fájlok létrehozásához is profi CD/DVD író program a CopyTo

A szoftver egy haladó, illetve akár alapvető számítógépes tudással rendelkező PC tulajdonosok számára is profi CD/DVD író program ami audió fájlok, videók, illetve ISO lemezképekhez futtatható. A CD/DVD író program a CopyTo virtuális meghajtók, illetve ISO lemezképek készítéséhez, szerkesztéshez is hatékony.

Online Stream videó felvételek, illetve képernyőképek készítéséhez is hatékony CD/DVD író program a CopyTo ami akár helyi menüből is használható. A program egy kategorizált indítófelületen videók, audió tartalmak extra többmenetes adathordozók készítéséhez is hatékony.

A szoftver ISO lemezkép fájlok létrehozáshoz egyéni funkciókkal futtatható amivel akár azok BIN/CUE fájlformátumban hozhatóak létre.

Lemezkép, ISO-k készítéséhez, illetve a szerkesztésükhöz…

Blu-ray műsoros több fejezettel, illetve akár felirat fájlokkal létrehozott videó írási munkafolyamatoknál a tartalmakat egy paneles felhasználói felületen tudjuk kiválasztani. Műsoros adathordozók másolásához is futtatható ahol a videó, illetve audió tartalmakat akár több példányban tudjuk másolni.

Akár ultra kompatibilis zenei CD lemezek tervezéséhez is használható amivel a fájlok több ma elérhető CD/DVD adathordozóra mintavételezési frekvencia konfigurálással írhatóak. A CopyTo fájl, videó, audió, ISO író program innen szerezhető be.

CopyTo – CD/DVD író program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
ISO fájlok létrehozásához is profi CD/DVD író program a CopyTo
Szerző
Leírás
Adatlemezek illetve Blu-ray lemezek írásához futtatható író program a CopyTo. Az alkalmazás ISO fájlok létrehozásához ileltve a szerkesztésükhöz is hatékony.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá