CopyTo 5.1.1.3

A CopyTo egy többmenetes adathordozók létrehozásához futtatható CD/DVD író program ami akár audió lemezek másolásához is tökéletes. A szoftver Blu-ray adathordozókhoz, zenei lemezek létrehozásához, fájlok, ISO lemezképek írásához, illetve ISO tartalmak készítéséhez, szerkesztéséhez is ideális. Biztonsági mentések létrehozásához is futtathatjuk.

Egy különleges modern felhasználói indítófelülettel futtatható CD/DVD író program amivel zenei tartalmakat, videókat, fájlokat, lemezképeket lehet lemezre írnunk, illetve akár a fontosabb tartalmakról biztonsági mentést lehet létrehozni. A CopyTo többmenetes lemezek tervezéséhez is futtatható.

A CopyTo letöltése, a szoftver installálásakor a BlindWrite nevű szoftvert a számítógépre eltárolja, illetve installálja amivel fájlokat lehet lemezre írni, másolni, amivel a karcos adathordozókat is a számítógépre lehet másolni.

A VSO Starter ISO fájlformátumként adatlemezek készítéséhez egy modern paneles indítófelületen választhatóak ki azok a fájlok amikből lemezképet szeretnénk létrehozni.

Az ISO lemezképek készítésekor a tevékenységet szüneteltetni tudjuk amit a gyorsabb megnyitásához egy projektben lehet eltárolni. A szoftver felületén található fájlkezelő funkcióval, illetve a felületére fogd és vidd módszerrel lehet azokat kiválasztanunk.

Ütemezhető biztonsági mentések írási feladataihoz is hatékony a CopyTo

A CD/DVD író program a CopyTo CD-R, Mini DVD SL, Mini DVD DL, DVD, BD lemezekhez futtatható. A szoftver a projektek készítésekor az írásához biztosított tárkapacitást a felhasználandó adathordozó alapján biztosítja.

Az alkalmazás a CopyTo videók, illetve zenei tartalmak írásához is futtatható ahol a szoftver rengeteg egyéni panel módosítási variációt biztosít, azokat a fájlkezelő paneleket amikre a multimédiás tartalmak írásához a kényelmesebb kezelésükhöz szükséges.

Blu-ray adathordozók írási projektek elvégzéséhez a Gold Burn, adat, illetve Bootolható adathordozók tervezéséhez a cdrtfe író szoftver választható.

A CopyTo egy lemezképek, ISO fájlok, multimédiás tartalmak, videók, illetve audió tartalmakhoz használható amivel akár biztonsági mentéseket, Blu-ray fájlokat tudunk lemezre írni. Műsoros audió lemezek esetén akár lejátszólistákat is létre tudunk hozni.

CopyTo

CopyTo Összefoglaló:

 • CD/DVD író program
 • ISO, lemezképek létrehozásához
 • ISO, BIN, CUE lemezkép formátumok támogatása
 • filmek, illetve zenei fájlokat tartalmazó lemezek másolása
 • Blu-ray adathordozók írásához
 • időzített biztonsági mentések írásához is futtatható
 • írási sebesség konfigurálás támogatással
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.vso-software.fr/products/copyto/copy-to.php


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
CopyTo
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 9294,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • BurnAware Premium 15.42022-04-25 BurnAware Premium 15.4 (0)
  A BurnAware Premium adatlemezek és multimédiás tartalmak CD/DVD-re való archiválására használható szoftver, vele sokkal több […]
 • BurnAware Free 15.42022-04-25 BurnAware Free 15.4 (0)
  A BurnAware Free otthoni felhasználás esetén teljesen ingyen használható profi CD/DVD író program. Adatlemezekhez és Blu-Ray […]
 • BurnAware Professional 15.42022-04-25 BurnAware Professional 15.4 (0)
  A BurnAware Professional prémium CD/DVD író alkalmazás amivel komolyabb szakértelem hiányában is létrehozhatsz, adatlemezeket, […]
 • Free ISO Burner 1.222022-01-30 Free ISO Burner 1.22 (0)
  A Free ISO Burner egy Windows rendszerekre tervezett telepítés nélkül használható CD/DVD író szoftver amivel alapvetően Blu-ray, ISO […]
 • RZ Free DVD Burner 3.002021-07-05 RZ Free DVD Burner 3.00 (0)
  Az RZ Free DVD Burner egy ingyenes CD/DVD író szoftver amivel szinte bármilyen tartalmat adathordozóra lehet másolni. A Free […]